Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори при заминаването

...
Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори при заминаването
Коментари Харесай

Моци: Загубата от Локомотив София ще ни събуди

Техническият шеф на Лудогорец - Козмин Моци, приказва при заминаването на тима за Финландия. В четвъртък " орлите " гостуват на локалния първенец ХИК Хелзинки в мач от груповата фаза на Лига Европа. Румънецът изрази мнение, че загубата от Локомотив София в събота е пристигнала в точния миг, с цел да разсъни тима. 

" Знаем, че ни по този начин тежък мач на неестествен терен. Аз имам вяра на момчетата, че можем да се върнем от там с точка или точки ", каза румънецът. 

" Според мен загубата от Локомотив София пристигна в точния миг. Малко да се събудим. Не направихме добър мач против Локо Сф, само че да не забравяме, че играхме близо 80 минути с човек по-малко. Пак споделям - вярвам от тези момчета и съм сигурен, че ще се върнем с добър резултат от Хелзинки ", показа още Моци. 

" ХИК са добър тим. Шампиони са от много години. Те познават терена, а ние отиваме там и не знаем какво ни чака. Играхме във Вилнюс на подобен терен и можем да кажем, че не сме се справили доста добре. В края на срещата се класирахме за групите, само че като мач беше доста тежко ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР