Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред медиите при

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред медиите при
Коментари Харесай

Моци: Горд съм, че Тошко е в Лудогорец! Надявам се на 7 юни да сме шампиони

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци приказва пред медиите при представянето на национала Тодор Неделев като нов футболист на " орлите ". Румънецът призна, че е горделив от привличането на пловдивската звезда в Разград.

" Искам да благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За страдание той не хвана мачовете ни в Европа през този сезон. Вече идва моментът за новата борба, с цел да станем първенци. С поддръжката на Тошко и на нашите почитатели, които се надявам ще дойдат доста на стадиона, на 7 юни се надявам още веднъж да сме първенци и още веднъж да играем в евротурнирите. От доста време, още откогато съм бил футболист, знам, че е сложен подобен трансфер. Ако можеше, още тогава да съм го взел. Знам какво значи Ботев (Пловдив) за Тошко - горделив съм, че той в този миг е тук. Ако може да се фокусираме върху бъдещето на Тошко Неделев в Лудогорец, да не приказваме единствено за Ботев ", сподели румънският началник на " орлите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР