Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци бе гост в предаването

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци бе гост в предаването
Коментари Харесай

Моци: През ум не ни е минавало да махнем Петев, малко се бях притеснил за титлата

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци бе посетител в предаването " Арена спорт ", с цел да коментира актуални тематики към първенците.

По думи на Моци за футболистите на " орлите " е било доста значимо да реагират бързо след загубите от Крумовград и Балкани и те са го създали, което пък в този момент може да им помогне в идните дуели против първенеца на Словения Олимпия Любляна в Шампионската лига.
 Козмин Моци: Нищо не ни остава, ще се борим до дъно
Козмин Моци: Нищо не ни остава, ще се борим до дъно

Спортният шеф на разградчани няма пояснение за загубата

" Вярно, че започнахме по-трудно, само че в последните няколко мача тимът стартира да демонстрира същинските си качества. Според мен това е същинското лице на Лудогорец. Не за първи път започваме по този метод. Важното е, че момчетата реагираха бързо и съумяха да отстранят Балкани, а против Етър също постигнахме добър резултат. Това беше значимо преди мача с Олимпия Любляна. Чака ни сложен дуел против тях. Все отново са първенци на Словения и разполагат с положителни футболисти. Важното е нашите момчета да излязат на 100% и да спечелим мача в Разград ", стартира румънецът.

Един от шефовете в разградския клуб бе безапелационен, че на дневен ред в никакъв случай не е седяла промяна на старши треньора Ивайло Петев, макар че имаше сходни информации.

" Ивайло Петев е доста значим за Лудогорец. Той е един доста добър треньор, който си прави работата. През главите ни въобще не е минавала сходна концепция за разлъка. Никой няма да го сменя. Ние имаме вяра доста на Ивайло и сме сигурни, че той ще реализира положителни резултати ", показа някогашният бранител.

" Търсим положителни футболисти, които да ни оказват помощ за нашата цел - Шампионска лига. За Руан акомодацията може да е по-дълга, тъй като той идва от Бразилия. Другите момчета към този момент са играли в Европа. Наясно сме с това, че са разрешени единствено до 20 чужденци, тъй че може и ние да продадем някои играчи ", добави още той.

9-кратният първенец на България с Лудогорец показа и кои съгласно него ще бъдат главните съперници на отбора през този сезон в разногласието за първото място, като не пропусна да се върне и към трагичния свършек на миналата акция.

" Със сигурност още веднъж ще има борба до края. Виждате какъв брой пари дадоха от ЦСКА, с цел да създадат мощна селекция. ФК ЦСКА 1948 също са един доста мощен тим. Да не забравяме и Левски, които съгласно мен също могат да се намесят в борбата за купата ", сподели техническият шеф на разградчани

" Малко се бях тормозил, когато не всичко беше в нашите ръце. След мача на " Армията ", когато спечелихме с 1:0 бях на 99% сигурен, че ще станем първенци ", приключи Козмин Моци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР