Техническият директор на БФС Кирил Котев и директор развитие на

...
Техническият директор на БФС Кирил Котев и директор развитие на
Коментари Харесай

Кирил Котев и Лъчезар Димов ще представят България на престижен семинар

Техническият шеф на БФС Кирил Котев и шеф развиване на детско-юношески футбол Лъчезар Димов ще вземат участие в първия по рода си работен семинар на ФИФА. Неговата цел е обмяна на опит сред разнообразни федерации по отношение на построяването и развиването на футболните гении, оповестиха от футболната централа.

Семинарът ще се организира сред 17 и 20 април в Ирландия, като България ще бъде в елитната компания на Германия, Унгария, Чехия, Полша, Словакия, Словения, Украйна, Шотландия, Република Ирландия, Северна Ирландия и Република Корея.

Поканата към родната централа е съществено самопризнание за сполучливо осъществените планове, свързани с подрастващите, през последните две години.

Темата на събитието ще бъде правенето и използването на дълготрайна тактика за самостоятелно развиване на перспективни гении, както и основаване на особено звено за достижения на високо равнище във футбола.

Всяка от участващите федерации ще показа своята работа в посока развиване на гении и ще получи опция да обмени скъп опит в това направление.
 Официално: Кирил Котев е новият Технически шеф на БФС
Официално: Кирил Котев е новият Технически шеф на БФС

Бивият бранител наследи Гонзо на поста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР