Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо сподели мнението си за

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо сподели мнението си за
Коментари Харесай

Гонзо: Резултатите ще дойдат след две години

Техническият шеф на БФС Георги Иванов-Гонзо показа мнението си за загубата на националния тим от Албания. Съставът на Младен Кръстаич отстъпи с 0:2 в Тирана.

" Отборът се опита да играе, без положения ни вкараха два гола. Пробвахме се през втората част да излезем в по-предни позиции, само че това не даде резултат. Разочаровани сме от последните два мача, само че това е ситуацията. Ще си понесем рецензиите ", съобщи Гонзо.

Той приказва и по тематиката за възможна разлъка с национални селекционер. 

" Решенията се взимат групово. Президентът би трябвало да събере изпълкома и да решим. След като сме изгубили толкоз мачове, не може да сме спокойни. Виждаме, че огромна част от играчите не са титуляри по клубовете си ", каза Иванов, предава Спортал. 

Попитан за нападките на Атанас Караиванов към Кръстаич, той отговори: " Всеки си има мнение и може да заеме страна. Когато един тим не играе добре, тези неща излизат на напред във времето. Дадохме късмет на много млади играчи. Това ни беше концепцията, резултатите ще дойдат след две години. Извиняваме се на почитателите в България, само че не би трябвало виновността да се хвърля единствено върху Кръстаич. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР