Техническият директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо отправи

...
Техническият директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо отправи
Коментари Харесай

Срещу фенове, медии и опозиция: Георги Иванов в атака след мача със Сърбия

Техническият шеф на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо насочи остри рецензии към почитатели, които скандираха против управлението на футболния съюз по време на и въобще към хора, които си разрешават да имат друга от неговата позиция. Според Иванов сходни последователи са платени и държанието им граничи с тотална нелепост.

" Имаше част от публиката, която не искаше България да победи. Някакви хора, не бих споделил олигофрени, само че пристигнали предумишлено желание да плюят президента и срещу тима, бих споделил, че граничи с нелепост, а това граничи с тотална нелепост ", сподели Иванов.

Той счита, че и " доста публицисти " не би трябвало да приказват за футбол, тъй като не схващат: " Има доста публицисти, които изрекоха мнение, а нямат компетенцията да приказват за футбол. Да се въздържат много-много от мнения, тъй като не е тяхната материя тъкмо. "

 Късен гол лиши националите от победа над Сърбия Късен гол лиши националите от победа над Сърбия

Националният тим е с две точки след 4 мача в квалификациите за Евро 2024. Според Иванов обаче отборът е посочил добра игра и демонстрира напредък.

Техническият шеф видя и скрит план на опозицията, която " настройва клубовете ". Иванов счита, че някой желае да провали националния тим с " платени хора ", които викат " срещу България ". По време на мача се чуха викания " оставка " против футболния съюз, последвани от доста такива в поддръжка на тима.

" Няма да стане с някаква съпротива, която да настройва клубовете. Няма да стане по този метод. Черна гора с една наша неточност ни победиха. Един треньор се пробва да построи тим с млади футболисти, с бъдеще за идващите седем години, а ние започваме всички да го подлагаме на критика. Това ли желаеме да създадем? Искаме да провалим националния тим с платени хора. България води и те викат срещу България ", сподели още шефът.



Относно рецензиите в обществените мрежи, Иванов сподели: " Социални мрежи нямам и не желая да имам. Много пъти се дръзвам на хора, които са на 40-50 години и имат обществени мрежи, снимат си какво ядат и какво пият. Това са хора, които са въздухари. "

Според него би трябвало да има обединяване в българския футбол: " Това ли ще бъде новото държание на продължаваме смяната в българския футбол? Това ли ще бъде? Ако желаеме българският футбол да има триумф, би трябвало да бъдем обединени всички - президенти, треньори, шефове, всички дружно. Тези хора, които желаят да вземат властта, не виждам да са обединители, а са разединители. Аматьори. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР