Техническите проблеми на Български пощи, заради кибератаката, на която б

...
Техническите проблеми на Български пощи, заради кибератаката, на която б
Коментари Харесай

Проблемите в пощите затрудняват и плащането на тока

Техническите проблеми на " Български пощи ", поради хакерската атака, на която б подложен операторът, са засегнали и заплащанията на сметките за ток, осведомиха от доставчика на електрическа енергия в Североизточна България " Енерго-Про ".

Временно тази опция е прекъсната, само че клиентите могат да погасят отговорностите си По банков път посредством банкомат с търговски идентификационен код 50003; посредством платежно разпореждане по сметка към УниКредит Булбанк, IBAN: BG80UNCR70001523953311, BIC: UNCRBGSF, с посочено съображение за заплащане потребителски номер; посредством авансово деклариран пряк дебит.

Плаащнето е допустимо и на по интернет на адрес https://vp.energo-pro.bg/ за суми до 1000 лева.; посредством електронно банкиране през уеб страницата на обслужващата банка; посредством системата за електронно заплащане еРау.bg, както и на физическите каси на " Енерго-Про ", EasyPay и FastPay.

От " български пощи " твърдят, че работят по разрешаването на казуса, който докара и до опашки пред клоновете на сдружението за погашение на пенсиите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР