ТЕХНИЧЕСКИ шеф се потопи до смъртта си по време на

...
ТЕХНИЧЕСКИ шеф се потопи до смъртта си по време на
Коментари Харесай

Ужасен момент Американският технологичен шеф се потопи до смъртта си след „страшен инцидент“ на сцената по време на честването на годишнината на фирмата

ТЕХНИЧЕСКИ началник се потопи до гибелта си по време на тържествата на компанията си, защото ужасяващи фрагменти уловиха последните му моменти жив.

Санджай Шах, основен изпълнителен шеф на основаната в Съединени американски щати компания Vistex, правеше грандиозно зрелище в желязна клетка, преди част от веригата, поддържаща структурата, да се счупи.

Странният случай се случи в Ramoji Film City в Хайдерабад, Индия, по време на сребърния празник на компанията в четвъртък вечерта.

Санджай, съпроводен от своя сътрудник Раджу Датла, влезе в желязна клетка на сцената, предопределена за събаряне от високо.

Но едната страна на желязната верига, поддържаща клетката, се счупи, изпускайки и двамата мъже на 15 фута на бетонната земя.

Срутващата се клетка, теглена от преносима машина, имаше стоманени жици и решетки.

„ Внезапно една от двете жици, прикрепени към клетката, се скъса. И двете паднаха на повече от 15 фута и се приземиха на бетонния подиум. Това аргументи голям брой наранени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР