Технически проблем влудява клиентите на една от големите банки у

...
Технически проблем влудява клиентите на една от големите банки у
Коментари Харесай

Банка ДСК със срив в системата, клиентите бесни

Технически проблем влудява клиентите на една от огромните банки у нас. Заради срив в системата на мобилното и интернет банкирането преводи не могат да се реализират от няколко дни.

От Банка ДСК известиха за казуса в понеделник с сбито известие на уеб страницата си, че „ екипът работи с висок приоритет по отстраняването на казуса, с цел да обезпечи всички механически условия за безпроблемна работа. В тази връзка, в случай че имате усложнения или ограничавания в достъпа до ДСК Директ и DSK Smart, молим Ви, проявете схващане и информирайте банката, с цел да получите от способените ни сътрудници съвет по какъв начин да се справите. Можете да се свържете се с нас на 0700 10 375/*2375 или на [email protected]”.

До съвет обаче е невероятно да се стигне, тъй като телефоните на банката дават непрестанно заето.

На множеството недоволства във фейсбук страницата на финансовата институция, админът дава отговор „ под индиго” – „ Извинете ни за породеното стеснение, само че не можем да посочим период, в който казусът ще бъде отстранен”.

От петък следобяд се боря с Банка ДСК, споделя пловдивчанинът Стоян Колев. " Първоначално пробвах на два банкомата в града да изтегля кеш – безрезултатно, допустимо е казусът да не е обвързван, само че ме попречва. А по-късно пробвах да преведа пари на наши контрагенти, само че даже не съумях да вляза в интернет банкирането. "

До момента предприемачът не е съумял да направи дължимите заплащания по фактури от фирмената сметка. Някак си обаче случил на „ прозорец” и направил превод от персоналната си сметка в същата банка.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР