Технически проблем направи невидими парите на отделни клиенти на Уникредит

...
Технически проблем направи невидими парите на отделни клиенти на Уникредит
Коментари Харесай

Бъг направи невидими парите на клиенти на Уникредит Булбанк


Технически проблем направи невидими парите на обособени клиенти на „ Уникредит Булбанк “. „ Сега “ получи два сигнала за сходни проблеми от клиенти на банката. И на двамата е било обяснено по телефона, че казусът е от събота. На телефона за клиенти на банката през вчерашния ден имаше известие, което предизвестява за нередността, само че в следствие то бе свалено. 

„ Вчера-понеделник, 19.12, преведох по сметката на мой непосредствен в Пловдив пари, които незабавно му трябваха и при опит да ги изтегли от банкомат на " Уникредит ", банкоматът не е пуснал въобще пари, само че сумата е изчезнала от сметката му. В следствие, след позвъняване до банката, сумата се появява, само че като блокирана и не може да се тегли. И ще е по този начин още 7-8 дни, както му обяснили от банката. Сега отново ще би трябвало да му изпращам пари, само че към този момент в друга банка, в която през днешния ден си открива сметка, тъй като не е несъмнено, че ще може да ги изтегли от " Уникредит “, написа в сигнал до „ Сега “ Н.Н. /редакцията разполага с цялостните имена на пострадалите/.

Сходна история описа и К. М. „ Мобилното банкиране също не работи. Превеждам сума от една сметка в „ Уникредит “ към друга сметка, още веднъж в „ Уникредит “. От първата сметка сумата се регистрира като изтеглена, само че не се получава във втората “, описа клиентът на банката. И на него му е обяснено, че казусът е от събота. „ Имаше публично известие на телефона за клиенти, че има проблем с онлайн банкирането и с картите, което изчезна “, добавя клиентът. Уверенията, че салдото по втората сметка ще бъде обновено, още не са дали резултат, като от банката го успокояват, че парите са по сметката, само че не се виждат. 

" Сега " изпрати през днешния ден сутринта въпроси на " Уникредит Булбанк " и чака информация каква е повода за тези проблеми, по кое време ще бъдат отстранени те и какъв брой клиенти са наранени. 

ЗАТРУДНЕНИЯ С ПОС ТЕРМИНАЛИТЕ
Сериозни усложнения около всеобщото разплащане преди празниците има и с пос терминалите. Вчера в София имаше голям брой сигнали за пос терминали, които не могат да открият връзка и не одобряват картите на клиентите. Проблемът е възниквал от време на време през целия ден на разнообразни места в София. В Национална агенция за приходите не бяха осведомени за сходно усложнение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР