Технически кабинет с конкретни 5 задачи, сред които приемане в

...
Технически кабинет с конкретни 5 задачи, сред които приемане в
Коментари Харесай

ДБ каза какво ще направи, ако вземе мандата

Технически кабинет с съответни 5 задания, измежду които приемане в Шенген и еврозоната, и със период на деяние от година-година и половина ще предложи " Демократична България " (ДБ), в случай че групировката получи от президента третия мандат за сформиране на държавно управление. Това разгласи съпредседателят на групировката Христо Иванов, който дефинира формулата като " спешна ".

" Ние нито ще търсим, нито ще приемем поддръжка. Не става дума за политическо държавно управление, образувано, политическата логичност, по която една политическа мощ излъчва личен кабинет и търси поддръжка за него.

Представете си го като длъжностен кабинет, който не е излъчен от президента.

Технически кабинет значи кабинет, който има доста тясно дефинирана задача за избран период, който ще бъде година и няколко месеца. За страдание, аз, в случай че можех да предпочитам, несъмнено бих бил срещу плаващи болшинства, само че това е волята на гласоподавателя. "

По думите му министрите не трябва да са с политически профил, с цел да не привнасят политическо опълчване.

Христо Иванов съобщи, че няма да одобри поканата на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да договаря за поддръжка.

" Господин Борисов има право да има своите отзиви. Това мене не ме ангажира. Ние споделяме по този начин – има ясни задания пред България, в случай че има волята да бъдат изпълнени, ние бихме могли да се опитаме да намерим някаква формула това да се случи. Извън това въобще не очаквайте ние да се съгласяваме с господин Борисов, да преговаряме с него през медиите. "

Според Иванов няма потребност от документално съглашение, защото това няма да е съдружен кабинет. Той не изключи разновидността, прибавен от " Продължаваме промяната ", " декларация, призната от Народно събрание ", която да служи като управническа стратегия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР