Техническата поддръжка на Bethesda заяви, че графичната карта Intel Arc

...
Техническата поддръжка на Bethesda заяви, че графичната карта Intel Arc
Коментари Харесай

Intel Arc A770 не отговаря на минималните изисквания на Starfield, заявиха от поддръжката на Bethesda

Техническата поддръжка на Bethesda съобщи, че графичната карта Intel Arc A770 не дава отговор на минималните систематични условия за играта Starfield. Следователно, разработчикът не може да помогне на притежателите на тези графични ускорители, които са изправени пред проблеми със стабилността и продуктивността в тази игра.

Какви проблеми пораждат при опитите за игра на Starfield под картите Intel Arc A770?

Излязъл на 6 септември, Starfield несъмнено е едно от най-големите издания на 2023 година Купувачите за $100 получиха ранен достъп и съумяха да стартират да играят съвсем седмица по-рано. За притежателите на видеокартите Intel Arc обаче това събитие беше засенчено от обилие от неточности, сривове и изчезнали текстури.

До 6 септември Intel пусна незабавна актуализация на драйвера, с цел да усъвършенства продуктивността на Starfield на видеокартите Intel Arc. Въпреки че новият програмен продукт поправя някои неточности и усъвършенства цялостната непоклатимост, описът с известните проблеми в играта, работеща на графичните карти Arc, към момента остава просторен. Все отново Intel допустимо най-бързо се стреми да поправя проблемите с играта на своите видеокарти.

Заслужава ли си да търсите помощ от поддръжката на Bethesda?

За страдание, Intel не съумя да даде изцяло усъвършенстван драйвер за пускане на играта на 6 септември, което на процедура принуди притежателите на картите Arc Alchemist да бъдат малко по-търпеливи. Един от притежателите на видеокартите Intel Arc A770, закупил играта Starfield, се свърза с техническата поддръжка на Bethesda за помощ. Там той беше осведомен, че употребяваният графичен ускорител не дава отговор на минималните систематични условия на видеокарта за пускане на играта, добавяйки, че това изисква карти от равнището на Radeon RX 5700 или GeForce GTX 1070 Ti.

Дори в случай че пренебрегнем обстоятелството, че графичната карта Arc A770 има по-висока продуктивност спрямо гореспоменатите Radeon RX 5700 и GeForce GTX 1070 Ti, общият отговор от техническата поддръжка на Bethesda допуска неналичието на изчерпателни рекомендации за това, по какъв начин да се позволи казуса и да се усъвършенства играта за притежателите на видеокартите на Intel. Последният евентуално ще би трябвало да разчита на Intel, защото Bethesda явно от своя страна не желае да позволи казуса. Можем единствено да се надяваме, че двете компании към този момент работят дружно за усъвършенстване на играта на видеокартите Intel Arc и скоро ще бъде пуснат пълностоен усъвършенстван драйвер за версията „ Game on “ за Starfield.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР