Техеран ще повдигне обвинение на президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Техеран ще повдигне обвинение на президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Иран ще съди Тръмп заради убийството на Солеймани

Техеран ще повдигне обвиняване на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп поради убийството на военачалник Касем Солеймани. Това съобщи ръководителят на Върховния съд на Иран Ебрахим Раиси, заяви БГНЕС.

„ Няма да го оставим на мира. Той би трябвало да се изправи пред интернационалния арбитражен съд ”, разгласи Раиси. С делото се занимава Съветът по правата на индивида в Иран и Министерството на външните работи. Раиси не прецизира към коя тъкмо институция считат да се извърнат иранските управляващи.

Обстановката сред Съединени американски щати и Иран се изостри след убийството на иранския военачалник Касем Солеймани, което бе последвано от ракетен обстрел от страна на Техеран против американски военни бази в Ирак. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и те
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР