Техеран призова страните от ОПЕК да се въздържат от едностранни

...
Техеран призова страните от ОПЕК да се въздържат от едностранни
Коментари Харесай

Иран призова страните от ОПЕК да се въздържат от едностранни действия


Техеран прикани страните от ОПЕК да се въздържат от едностранни ограничения във връзка с производството на нефт и да заобикалят подкопаването на единството на организацията.

„ Каквото и да е покачване на производството, от която и да е страна-членка над нормите, открити в решението на ОПЕК ще значи преустановяване на съглашението “, се споделя в писмо на министър на петрола на Иран Биджан Зангане до управлението на ОПЕК.
В него се отбелязва, че всички членове на ОПЕК са длъжни да извършват признатите отговорности и да се „ въздържат от едностранни дейности, които могат да подкопаят единството и независимостта на ОПЕК “.

В допълнение към това, висшият водач на Иран аятолах Хаменей съобщи за създаването на ограничения против американските наказания. Правителството и Народното събрание на страната образуваха специфичен комитет за изследване на вероятното въздействие на глобите на Съединени американски щати за изясняване на обстановката с експорта на нефт и опазване на петролните приходи, заяви иранската осведомителна организация IRNA.

Като една от ограниченията за противопоставяне на американските наказания, Иран счита да позволи на частни компании да експортират нефт за непознати консуматори.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР