Теди Велинова винаги е била една от най-откровените популярни българки.

...
Теди Велинова винаги е била една от най-откровените популярни българки.
Коментари Харесай

Теди Велинова откровена за децата, модата и новата работа

Теди Велинова постоянно е била една от най-откровените известни българки. Красавицата е измежду най-успешните модели в България, с дългогодишна кариера в сферата. В наши дни тя има напълно друго професионално занятие, въпреки и обвързвано още веднъж с модата.

В момента Теди работи като основен стилист в NOVA. Тя  описа пред за персоналния си жанр, конфликта с предразсъдъците и компликациите на една модерна майка и жена.

Теди споделя, че е огромна късметлийка, тъй като повече от 20 години е имала опцията да следи по какъв начин работят всички положителни дизайнери и стилисти в страната ни, както и в Италия, Турция, Гърция. 

Виж още:

" Гледала съм и съм се учила, тъй като е истина, че човек се ражда с възприятие за жанр и хубост, само че това е единствено основата, която би трябвало да се надгражда, създава, култивира. Благодарение на това, че съм работила като модел, разбрах тъкмо каква е ролята на стилиста, какви са неговите отговорности и отговорности. Най-важното е, че се научих по какъв начин да създавам и да допускам в това, че мога да бъда един от хората зад красивия кадър ", споделя Теди.

Велинова споделя, че аксесоарите са извънредно значими, с цел да завършат визията.

" Винаги съм съветвала хората, когато са ме питали по какъв начин да провеждат най-функционално своя дрешник, да натъртват на аксесоарите, тъй като може да имаш една черна рокля или костюм, само че комбинирани с разнообразни обувки, чанти, колани, бижута, шалове или шапки, на никого няма да направи усещане, че дрехата е една и съща! "

Виж още:

Добрата визия, прилежният тип, направената прическа, маникюр, грим - това е почитание към самия себе си, след това към близките, споделя още Теди и добавя:

" И аз имам две деца, отивам на работа, сготвям, гладя, шетам, само че не се появявам в неприветлив тип. Когато човек има предпочитание, постоянно ще откри половин час, с цел да наподобява добре ".

Майчинството несъмнено е трансформирало много красивата Велинова.

" Децата ме научиха какво значи безпрекословна обич! Научиха ме, че даже и да се чувстваш загубен, би трябвало да продължиш поради тях, тъй като ти си техният свят. Научиха ме да съм още по-отговорна и проведена. За страдание не съумях да стана по-търпелива около тях, само че се пробвам ".

Виж още:

Макар сега Теди да е доста заета с новата си работа, а и грижата за децата и дома, тя намира време за някои неща, като спорт, въпреки и по-трудно.

" При мен най-големият зложелател се оказа неналичието на време, с цел да мога да упражнявам пълноценно всеки ден. А откогато започнах и работата си в NOVA... и дребното свободно време се изпари. Но когато човек има предпочитание, има и метод. Не съм имала в никакъв случай проблеми с ранното ставане, по тази причина в този момент ставам преди децата да се разсънят и упражнявам в промеждутъка от 6 без 15 до 6.30 - таман в точния момент, с цел да погледна по какъв начин наподобяват водещите на " Здравей, България "! "

Изображение: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР