Теди Велинова чукна 44 години, но напредването на възрастта не

...
Теди Велинова чукна 44 години, но напредването на възрастта не
Коментари Харесай

След раздялата с д-р Енчев: Теди Велинова с нова любов

Теди Велинова чукна 44 години, само че напредването на възрастта не я тормози. Бившата манекенка показа, че е доста удовлетворена от живота си сега. Похвали се още, че има и нов мъж след развода с пластичния хирург Ангел Енчев.

" 44 са новите 24! Благодаря ти, обич! ", написа рожденичката в обществената мрежа, без да прецизира самоличността на въпросната " обич ". Тя сподели по какъв начин духа свещички, сложени върху шоколадова торта.

Откакто се раздели с Теди, доктор Енчев  не е показал връзка с друга жена. Той твърди, че се е отдал на кариерата си и на двете си деца – Филип и София. Известно е, че Ангел е много непоколебим родител и дръжи наследниците му да съблюдават прецизен режим. Те от напълно дребни вървят на уроци по британски и гръцки, не им е разрешено да се " лигавят " и да се държат " необуздано ".

Говори се, че точно този перфекционизъм на хирурга станал причина за раздялата с Теди. Досега той я поддържаше в веществен проект, само че в случай че е схванал за новия й мъж, може й да е секнал финансовото кранче, писа " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР