Теди Салпаров вдигна Суперкупата със само 2 тренировки Само две

...
Теди Салпаров вдигна Суперкупата със само 2 тренировки Само две
Коментари Харесай

Теди Салпаров: Спечелването на Суперкупата е страшен стимул

Теди Салпаров подвигна Суперкупата със единствено 2 тренировки
Само две тренировки е направил Теодор Салпаров преди мача за Суперкупата на България по волейбол. Либерото си бе взел по-дълга отмора, само че се завърна в залата, като бе измежду най-хубавите за Нефтохимик при успеха с 3:0 над Хебър Пазарджик.

“Само с две тренировки... тъкмо 7 месеца, откогато не съм влизал професионално в залата. Справихме се на база на опита, и се веселя, че изиграхме един в действителност добър мач”, сподели някогашният народен играч пред bTV.

" Може би най-после (на лятото) имах към този момент тръпка отново да играя волейбол. Покрай COVID-19 обърнах повече внимание на ценностните неща - семейство, деца, майки. Човек си прави към този момент една равносметка, че в залата е единствено едно развлечение, едно занимание.

Спечелването на Суперкупата е заплашителен тласък да не преставам да надграждам и да влизам във форма. Не имах вяра, че за подобен къс интервал от време ще мога да играя на сходно равнище. Най-важното е, че не се контузих. Сигурен съм, че от мач на мач ще играя по-добре и по-добре”, приключи Салпаров. Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР