Теди Александрова владее практики, които й позволяват да се свързва

...
Теди Александрова владее практики, които й позволяват да се свързва
Коментари Харесай

Теди Александрова си приписа паранормални умения

Теди Александрова владее практики, които й разрешават да се свързва енергийно с хора и събития. Ромката твърди, че може да провокира с мисълта си това, което желае да се случи, като да вземем за пример сбъдването на съкровено предпочитание или пък привличането на избран човек.
 

„ Убедила съм се в това ”, съобщи Теди в скорошно изявление и разясни, че когато насочи силата си към човек или това, което желае да се случи, го притегля в действителността. Много хора, споделя тя, са задълбочени в проучването на силата на мисълта. Тя очевидно е измежду тях, тъй като от много време се интересува от духовното, както е обяснявала, и от това по какъв начин хората могат да се свързват енергийно. Чете доста книги и гледа излъчвания по тематиката. Знае по какъв начин да ръководи силата на мисълта си, да я насочва, както и силата си, към обещано нещо, тъй че да го провокира.

В същото време Теди акцентира, че е вярваща. Не е религиозна, не съблюдава християнски традиции, дори не е наясно с доста от тях, само че душата й има вяра в Бог, казвала е тя, както и че върви постоянно на черква. „ И виждам да е по-често, тъй като самата аз нуждая се. Знам, че Господ не е в църквата и в иконите, само че вътрешната конфигурация на човек... Когато имаш потребност да влезеш и да си кажеш, че си влезнал в Божия храм. Това възприятие в главата и в душата е задоволително да те извърши и да ти помогне ”, споделя гласовитата циганка.

Блондинката, която изпя със Сашо Роман „ Най-боли ме ”, нееднократно е усещала Божията интервенция в живота си, в това число в сериозни моменти, каквито са трите произшествия, в които е попадала. И в трите не Теди карала, въпреки че можела. Предпочитала да се довери на различен. Това обаче не попречило да попадне в пътни произшествия. Последният е от март 2015 година След злополуката, от колата, с която пътували, не ставало нищо, била непосредствено за вторични първични материали. Причината за злополуката била пътната конюнктура. Все още имало снежна завивка, било студено, тъй че пътното платно било заледено. Колата, в която Теди Александрова пътувала, се блъснала в тир и се завъртяла. „ Това е Господ. Когато излезеш незасегнат от такова нещо, което на процедура би трябвало и от теб нищо да не остане ”, счита певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР