Теди Александрова вече се радва на нова любов. Певицата пази

...
Теди Александрова вече се радва на нова любов. Певицата пази
Коментари Харесай

Теди Александрова намери заместник на Емрах

Теди Александрова към този момент се радва на нова обич. Певицата пази в загадка самоличността му, само че пък не крие, че е щастлива и дефинитивно е загърбила разправиите с Емрах Стораро.
Теди, която е с няколко години по-голяма, и дребният наследник на Тони Стораро се разделиха с всеизвестен панаир напролет. Войната стартира откакто младия Емрах се усъмни, че Александрова пуска подправени вести за новото му гадже. Теди не съумя да преглътне това обвиняване, както и обидата „ баба ”, и се впусна в скандални разкрития. Емрах й счупил носа в миг, в който бил в абстиненция, тъй като нямал трева. Тя основала няколко шлагера за него, а пък той не й ги платил. По-късно бащата на Емрах - Тони Стораро, заплати дължимата сума.

И той обаче не бе подминат в сеира. Според Теди таман Човека Глас повлиял за разлъката й с Емрах, тъй като не я харесвал за негово гадже. Пикът на абсурда бе, когато Теди сподели видео, в което се колят агнета, до момента в който ходжа чете корана. Според певицата, в записа се чувало името й, създавайки усещането, че тематика на напевната тирада е разлъката й с Емрах. Младият Стораро пък побърза да разгласи тогава, че татко му правел курбан. След малко мъртвило, през август войната бе възобновена за малко, откакто Теди пусна песента „ Автогол ”, признавайки, че се е въодушевила от раздялата си с Емрах Стораро. В парчето тя пее за „ колите и парите на татко ти ”, което е намек за предходни нейни откровения, а точно, че Емрах се отдалечил от нея под въздействието на татко си. В резултат Тони Стораро му купил кола.

Когато показа „ Автогол ” през август, Теди акцентира, че е преодоляла Емрах. Разправиите им останали в предишното и тя почнала на чисто. Певицата обаче към момента не бе намерила нова обич, единствено се надяваше на това благополучие, изтъквайки, че желае да почувства пеперуди в стомаха. Ето, че и това стана. В сектора се приказва, че Теди се носи на крилете на любовта. Засега обаче изрично отхвърля да разкрива детайлности. Нищо чудно, поради публичността, която даде на последната си връзка и последвалата я раздяла.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР