Теди Александрова изненада своите почитатели с видеото към новата си

...
Теди Александрова изненада своите почитатели с видеото към новата си
Коментари Харесай

В ръцете на мъжага: Теди Александрова захвърли дрехите

Теди Александрова изненада своите фенове с видеото към новата си ария. Парчето несъмнено разгорещява. Блондинка флиртува със секси юначага. Можем да забележим неприлични пози, а облеклото съвсем липсва. Нищо за въображението не оставя краят на парчето.

Чисто мокра и полугола, Теди се впуска в прегръдките на своя сътрудник. Остава мистерия към този момент дали палавницата и театралният й сътрудник имат нещо общо в действителния живот. Но такива подиуми не биха оставили никой неутрален.

Александрова е известна с буйния си манталитет. Тя винаги  е във вихъра на абсурда. Изпокара се с Диона и Илиян, освен това се раздели и много шумно с бившето си гадже Емрах Стораро. Двамата сложиха завършек на връзката си преди повече от година и  половина. И до ден сегашен под хитови части валят мнения.

„ Теди недей бе ще накараш Емрахчо да ревнува! “, „ Не мисля,че поради лигльото Емрах, беше нужно да се вкарва толкоз порно в клипа...но щом по този начин си решила.... от всякъде проличава, че песента е писана за него....!!! “, пишат почитатели в  мрежата.

Изпълнителката изяснява, че в живота й от дълго време има нова обич и разправиите със сина на Стораро са останали в предишното.

Автор: telegraph.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР