Теди Александрова е специален гост в Звездно, за да сподели

...
Теди Александрова е специален гост в Звездно, за да сподели
Коментари Харесай

Теди Александрова: Беше трудно да пробия

Теди Александрова е специфичен посетител в " Звездно ", с цел да показа със феновете на телевизия " Планета " по какъв начин се усеща след седем години в най-голямата музикална компания в България. Певицата си спомня за своя старт с носталгия и доста обич:

" Със сигурност беше доста мъчно, само че при мен беше доста същинско. Направих всичко с доста предпочитание, тъй като това беше моята сбъдната детска фантазия. "

През тези седем години певицата претърпя доста метаморфози, мина през разнообразни стадии и най-после откри точната рецепта за своите " хитачки ".

" Не употребявам към този момент това определение, тъй като ми звучи ретро. Минах през разнообразни интервали в кариерата си, в живота си и последователно започнах да се усещам постоянна, със здрава почва под краката си. През последните три години хората несъмнено харесват това, което върша, за което към признателна. Правя песни, които са за празненството, наелектризиращи, не те карат в този момент да седнеш и да го мислиш. Просто ти харесват римите, харесва ти текста, забавно поднесен, в комбиниране със супер бийт, какво друго му би трябвало на един младеж в дискотеката. "

Теди Александрова споделя, че постоянно е носила този креативен заряд в себе си, просто той е чакал подобаващия миг, с цел да се отключи. Тя има песни, в които рапира и е по-нахакана още през цялото време на нейната кариера. Още третата й ария " В твоето легло " е с такова звучене и подсказва, че Теди ще се трансформира в " неприятното момиче " на поп фолка.

Теди Александрова е част от грандиозния концерт " Звездите на Планета Пайнер " на 29 юли във Варна на стадион " Спартак ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР