Tecno представи редица нови устройства и технологии днес на MWC,

...
Tecno представи редица нови устройства и технологии днес на MWC,
Коментари Харесай

Tecno представи Pova 6 Pro 5G: достъпен смартфон с 6,8-инчов AMOLED екран и 6000 mAh батерия

Tecno показа редица нови устройства и технологии през днешния ден на MWC, в това число смарт телефона Pova 6 Pro 5G.

Въпреки голямата си 6000 mAh батерия, това устройство се отличава с компактни размери, ниско тегло и относително налична цена.

Смартфонът се зарежда от 6 nm процесор MediaTek Dimensity 6080, който е един от най-мощните чипсети в тази ценова категория. Устройството разполага с до 12 GB RAM памет, която може да се разшири до 24 GB с технологията Memory Fusion. Капацитетът на флаш паметта е до 256 GB. Налице е и слот за microSD карти с потенциал до 1 TB. За ефикасното отклоняване на топлината от съставените елементи на устройството се употребява система за течно изстудяване с изпарителна камера с повърхност 27 342 mm².

Tecno Pova 6 Pro 5G разполага с 6,8-инчов AMOLED екран с FHD+ резолюция и периодичност на освежаване 120 Hz. В отвора в горната част на екрана е ситуирана 32MP селфи камера със мълния с три цветови температури.

На задния панел има съществена камера със 108 MP датчик, допълнена от 2 MP датчик за дълбочина и камера с изкуствен интелект.

Батерията с потенциал 6000 mAh поддържа бързо зареждане с мощ 70 W. Това значи, че устройството може да се зареди от 0 до 50% единствено за 20 минути и до 100% единствено за 50 минути. Функцията за назад зареждане с мощ 10 W ви разрешава да зареждате други джаджи благодарение на кабела.

Капацитетът на батерията е задоволителен за повече от 11 часа игри, 14 часа видео стрийминг и 31 часа диалози. В случай че зарядът падне до 1%, оптимизацията на заряда ще ви разреши да употребявате устройството за още 20 минути диалози. Батерията обезпечава 1,5 дни работа с едно зареждане. Тя може да резервира най-малко 80% от потенциала си след 5 години приложимост.

Спецификациите на Pova 6 Pro 5G включват също по този начин линеен Z-осов вибрационен мотор и жироскоп, стерео високоговорители с поддръжка на съраунд тон Dolby Atmos и Hi-Res Audio и инфрачервен порт за ръководство на устройства с дистанционното управление. В екрана са вградени функционалност за отключване с лице и скенер за пръстови отпечатъци. Дебелината на смарт телефона е единствено 7,88 мм, а тежестта му е 195 грама. Това го прави едно от най-тънките и компактни устройства в своя сегмент.

Цената на Tecno Pova 6 Pro 5G с 8 GB RAM и 256 GB памет е 229 $, а цената на модела с 12 GB RAM и 256 GB памет е 269 $. Смартфонът скоро ще бъде пуснат на пазара първо във Филипините, Саудитска Арабия и Индия. Другите пазари ще последват по-късно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР