Тече следствие за аварията на ПАВЕЦ Чаира, аз се занимавам

...
Тече следствие за аварията на ПАВЕЦ Чаира, аз се занимавам
Коментари Харесай

Гамизов: Прикриха пожар в АЕЦ Козлодуй

Тече разследване за повредата на ПАВЕЦ " Чаира ", аз се занимавам със основаването на планове, имам дълбоки взаимоотношения с компанията, която е строила. Ако някой желае да се държи в путинова Русия и да желае записка за моята достоверност. Днес заложили на трима учени и професори, с цел да изследват " Чаира ", само че когато един учен не е строил, а е разглеждал нещо единствено по списание. Нищо няма да се случи във връзка с " Чаира ". Няма кой различен с изключение на " Тошиба " да оправи нещата. Всички пречат на " Тошиба " да възвърне ПАВЕЦ " Чаира ".

Това сподели енергийният специалист Стефан Гамизов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия " Евроком " по отношение на повредата на ПАВЕЦ " Чаира ".

" В четвъртък предходната седмица в АЕЦ " Козлодуй " е станал пожар, който е затулен от българското общество. Изтичат 4 тона машинно масло от основна циркулационна помпа, облива се всичко във въпросната смазочна помпа. Аз имам сериозен източник, който под паника ми се обади, с цел да ми каже какво е станало. Нарича се хермозона, това е най-вътрешната зона на нуклеарната централа. Ако има място, където да изпитате патогенен смут, че нещо може да се случи, това е мястото ", разяснява Гамизов.

" Всяка нуклеарна централа преди да бъде въведена в 100% режим на паралел, би трябвало да се затоплят оборудванията. Тогава те въобще не виждат, че част от въпросното масло се е събрало под самата помпа и то се възпламенява. Не знам от какво се е запалило, само че дежурните в блока са показали героични събития, с цел да гасят. Те гасят с 200 прахови пожарогасителя. Влизали са и са излизали заради високата температура. Никой в страната не знае за това нещо, с изключение на доста стеснен кръг от хора. Една такава преживелица е прикрита. Никой в страната, който взима решенията, не е знаел за такова нещо ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР