тече с пълна сила и вече се изигра напълно втория

...
тече с пълна сила и вече се изигра напълно втория
Коментари Харесай

Немислимо: Голямата задаваща се сензация в КАН, за която никой не говори

тече с цялостна мощ и към този момент се изигра изцяло втория кръг от груповата фаза на шампионата. След него единствено три тима са с цялостен актив от точки - домакинът Камерун в група А, Мароко в група С и Нигерия в група D. Те са си подсигурили и прекосяването към идната фаза.
Малцина обаче видяха, че актуалният първенец освен, че се показва извънредно едва, само че и е подложен пред напълно действителната заплаха да отпадне още в груповата фаза, макар че напред не престават първите два отбора от всяка група + 4-те най-хубави трети тима от 6-те групи.
Именно на последното може да се оповава Алжир. " Пустинните лисици " досега имат едвам 1 точка, откакто първо приключиха наедно 0:0 против Сиера Леоне, а по-късно даже изгубиха от Екваториална Гвинея с минималното 0:1.
Така в последния кръг Алжир има потребност от наложителна победа, с цел да има късмет да продължи напред към елиминационната фаза (равенство също може да е задоволително, само че след страхотна врътка и в групата, и в останали групи). А в последния кръг противникът е най-тежкият от групата.

Кот Д`Ивоар - един от любимците в надпреварата е против Алжир. Кот Д`Ивоар е и водач в групата без загуба - с 4 точки след триумф над Екваториална Гвинея и тъждество против Сиера Леоне. Двата отбора се изправят един против различен в четвъртък, 20 януари.
Припомняме, че вратар на Алжир е някогашният футболист на ЦСКА и на Славия Райс Мболи. Освен това в състава има още няколко известни имена, най-известното от които е Рияд Марез от Манчестър Сити. Бившият състезател на Валенсия и Уест Хям Софиан Фегули и полузащитникът на Милан Исмаел Бенасер също са в отбора. Екс състезателят на Лестър, Спортинг Лисабон и Нюкясъл Ислам Слимани също е там (към момента състезател на Олимпик Лион), както и Ясин Брахими, който направи извънредно солидна кариера с Порто.
Вижте и .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР