Тече операция Пунта Мара сред учителите. Какво се цели с

...
Тече операция Пунта Мара сред учителите. Какво се цели с
Коментари Харесай

Български лекар: Тече операция Пунта Мара сред учителите

" Тече интервенция " Пунта Мара " измежду учителите. Какво се цели с това? Дали са заболели от Ковид сега или не... Ако желаеха някаква действителна информация за имунизационния статус на това съсловие трябваше да бъдат изследвани всички учители за антитела ", написа лекар.
" Трябва да се разбере какъв брой от тях са преболедували това заболяване и какъв брой от тях не са се срещали с вируса. Тогава на учителите без антитела може да бъде обяснено, че има възможност да се разболеят при среща с вируса при възобновяване на пълностоен образователен развой.
 Стартира всеобщото тестване за COVID-19 измежду учителите Стартира всеобщото тестване за COVID-19 измежду учителите
Стартира всеобщото тестване на учителите. Мащабното проучване с бързи антигенни проби ще се прави на стадии, като тестването е безп...
Това са интелигентни хора и всеки ще може осведомено да реши самичък дали да се ваксинира или да избра риска от разболяване.
Ако трябваше да се прави всеобщо проучване за носителство на този вирус това трябваше да се направи измежду учениците. Докато ръководещите противоепидемичната битка не признаят ясно, че главните разпространители на епидемията са децата, тъй като изкарват това заболяване съвсем безсимптомно, всички други взети ограничения ще са половинчати. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР