Театрално видеонаблюдение показва, че американският представител Лорън Боберт е ескортирана от мюзикъла „Beetlejuice“

...
Видеозапис за наблюдение от театър за сценични изкуства в Денвър
Коментари Харесай

Видеозапис за наблюдение от театър за сценични изкуства в Денвър показва, че републиканката Лорън Бьобърт е ескортирана от мюзикъла „Beetlejuice” в неделя след „многобройни оплаквания” от покровители.

Видеото от камерата за наблюдение на театър Buell, получено от филиала на CNN KUSA, показва служители, които се обръщат към Боберт и нейния спътник на местата им в театъра. След няколкоминутен разговор те могат да бъдат видени да стават и да следват служители от театъра.

Двойката може да бъде видяна да се разхожда с официални лица през театъра и да излиза на улицата.

Denver Arts & Venues изпрати имейл на CNN с доклад в сряда, в който се описва инцидент, включващ служители на театъра, придружаващи двама посетители от театъра, след като са получили три различни оплаквания, че посетителите, седящи на Orchestra C Row E места 1 и 2, „изпиват, пеят, причинявайки безпокойство .”

„Посетителите не бяха на местата си, когато пристигнахме, и изчакахме, докато се върнат“, се казва в доклада. „След като посетителите се върнаха, аз ги информирах, че нашият екип от разпоредители е забелязал вейпинг и също така, че създават безпокойство в района с шум, пеене, използване на мобилния си телефон и че трябва да се отнасят с уважение към съседите си.“

Служителят предупреди посетителите, че ако бъде получена нова жалба, те ще бъдат помолени да напуснат, според доклада.

„Покровителите бяха спорни. Казват, че са в съгласие с всички около тях. Отново ги информирах, че това е групово преживяване и ще бъдат помолени да напуснат, ако продължат“, каза служителят в доклада.

След подадена допълнителна жалба, в която се казва, че посетителите са били „шумни и по това време са записвали“, те са били помолени да напуснат, се казва в доклада.

„Казах им, че трябва да напуснат театъра и ако не го направят, ще нахлуят в него. Покровителите казаха, че няма да си тръгнат. Казах им, че ще отида при полицията в Денвър. Казаха да отидете да ги вземете“, каза служителят на театъра в доклада.

Според доклада лицата след това са напуснали театъра сами и след това са били изведени пред вратите.

Името на Boebert не е посочено в доклада за инцидента, нито служителите на театъра могат да потвърдят, че тя е лицето, ескортирано от театъра.

„Не бихме потвърдили това. Нямахме имена, прикачени към нашия доклад за инцидента, тъй като нямаше контакт с полицията“, каза говорителят на Denver Arts & Venues Браян Китс в имейл до CNN.

В публикация в социалните медии във вторник Боберт каза, че е присъствала на представлението и каза, че е „виновна, че се смее и пее твърде силно“.

„Вярно е, наистина се насладих на УДИВИТЕЛНИЯ Beetlejuice в Buell Theatre и се признавам за виновен, че се смях и пеех твърде силно! Всеки трябва да отиде да го види, ако има възможност тази седмица, и моля, уведомете ме как свършва“, каза тя в публикацията.

В изявление, споделено с CNN, мениджърът на кампанията на Boebert, Дрю Секстън, каза, че Boebert отрече да е пила по време на шоуто, но е използвала мобилния си телефон, за да направи снимка на представлението, без да знае, че снимките не са разрешени. Изявлението беше споделено първо с Denver Post.

„Мога да потвърдя зашеметяващите и непристойни слухове: в личното си време конгресменът Лорън Боберт наистина е поддръжник на сценичните изкуства (ахнете!) и за ужас на малцина избрани, ентусиазирано се наслади на изпълнение през уикенда на „Beetlejuice“, “, каза Секстън в изявлението.

По-рано Бьоберт влезе в заглавията, когато извика по време на обръщението на президента Джо Байдън за състоянието на Съюза през 2022 г., докато той обсъждаше подпомагането на американските ветерани, и когато тя направи неоснователно предположение през 2021 г., че представителят на Минесота Илхан Омар е терорист, за което Боберт по-късно се извини.

Шона Мизел, Рейчъл Уеб и Хейли Талбот от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР