. Театърът изгоря, когато БСП беше на власт, а Първанов

...
. Театърът изгоря, когато БСП беше на власт, а Първанов
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мисленето на "Промяната" е незаконно, като болшевиките - тяхното дело е право и всеки, който е срещу тях е враг

. Театърът изгоря, когато Българска социалистическа партия беше на власт, а Първанов - президент. Когато дойдохме на власт първото нещо, което направихме е да изправим театъра. Опитаха се през днешния ден от РЗИ да ни вършат проблем за маските - в София влизат в действие от понеделник. Това са същите хора, които горяха маски. Но Господ бави, само че не не помни. Това сподели в Перник водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В Пернишка област има над 10 манастира, над 10-15 църкви, които сме създали, възстановили и построили. Не единствено това - и пътищата към тях. Помните по какъв начин се качвахте на Гигинския манастир. На пътя за Земенския манастир не желаят да сложат последния пласт асфалт. Велоалея няма да ви създадат - а ние ви направихме метрото и паркинга в Горна баня към него. Чест му прави на кмета от Българска социалистическа партия - през днешния ден посрещна ме, благодари. Всичко, окето направихме в Пернишко е за хората - подпорни стени по Струма, по 6-7-8 млн. Нищо, че е червен кмет - правили сме го за перничани.

При най-хубав кмет на Българска социалистическа партия в Перник, Българска социалистическа партия нямат народен представител, а ние направихме тук един от най-хубавите резултати. Работим за хората и хората се отблагодариха - и на кмета от Българска социалистическа партия, и на ГЕРБ. Не можеш да излъжеш народа. Грешката на ръководещите е, че се пробват да излъжат народа. Бойко Рашков, Кирил Петков, Асен са министри от година и половина. Борбата с корупцията се докара до няколко противозаконни дейности, съобщи някогашният пермиер.

КЕВР по време на нашето управелние ние сложихме някогашен народен представител от ДСБ, с цел да е оптимално безпристрастен. Ние настоявахме този човек да остане отпред на регулатора, казахме им най-човешки - хора, това момче, което слагате не става, ще предизвикате безпорядък. Мисленето им е нелегално, като болшевиките - тяхното дело е право и всеки, който е против тях е зложелател.

Нямаше да разясня вчерашния запис, в случай че не бяха няколко неща. При Ризова отиде Атанас Атанасов - който ми е бил заместител, знам му качествата. Каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи. Христо Иванов има силата да трие записи от уеб страниците на самостоятелни медии като Дарик. Къде виждате пропагандата на ГЕРБ? Вие имате силата да триете изявления от самостоятелни уеб сайтове. Ние нямаме такава мощ, само че те имат тази мощ.

Затях не е проблем да приказват за орган, като най-силната им тез е за този орган като за бухалка. За тях новото КПКОНПИ за тях с енарича " бухалка ". " Бухалчица ", в случай че щете го наречете! И тук въпросът е дали и различен може да се хване за бухалката. И тук става като в един анекдот в Перник - един в дискотека гледа едни, че се бият и питал: Това частен пердах ли е или можем и ние да се подключим. Сега и ние това питаме - можем ли да с евключим и ние в този момент.

Могат да си трият уеб сайтове, могат да си трият вести и това е " независимост на медиите ". Те още за ккави неща приказват. И вижте им метода на мислене. Защото ГЕРБ на времето имали Георги Марков ние ще ги нападаме там, с цел да не може комуниста Бойко Рашков да ни го приписват на нас. Вижте защо се готвят. Въпросът е в стила и метода на мислене. Казах ли ви аз, че те с изключение на за постове и пари не си приказват. Да държат властта до последно, с цел да им вървят корупционните схеми. Ние в никакъв случай нямаше да позволим тези цени - в пъти по-високи. Нито тока щяхме да вдигнем, нито газа, нито бензина и нафтата. Това ви го подсигурявам.

В записа аз не чух нито един въпрос за това, което касае хората - за инфлацията, за цените, за Плана за възобновяване. Само постове. Те назоваха Има Такъв Народ мафията допреди няколко дни, мафията, която желае да краде. Те в този момент споделят по този начин - към този момент са допустими, когато могат да оставят и нас да крадем, те стават допустими. Ама едните не били задоволително бели, другите не били задоволително мафия. Но когато са с тях - към този момент са положителни. Всички тези диалози демонстрират, че минимум ги интересуват страната и хората.

Затова в лудниците най-трудно се пазят самоубийците. Да искаш в този момент да управляваш е тъкмо това - самоубийство. Държавата е тотално счупена и вярата, че тя може да се оправи през идващите месеца е нулева. Набълбукахте се с такива схеми, че фактически ви е необходим Бойко Рашков, с цел да ви пази.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР