Театър на сетивата София отправя провокация към всички любители на

...
Театър на сетивата София отправя провокация към всички любители на
Коментари Харесай

Имерсивният спектакъл "НЕОТОПИЯ" провокира сетивата ни на територията на УАСГ

Театър на сетивата София насочва провокация към всички фенове на ексцентричните артистични форми и мощни прочувствени прекарвания с най-новата си творба:

“НЕОТОПИЯ ” е интерактивен и имерсивен театър, основан по методите на театъра на сетивния лабиринт. Това е артистично - проучвателен план, който не престава и развива нататък разказа за “НЕОнавтите ” - учени-артисти, които организират своите поетични проучвания в полето на НЕОбяснимото, НЕОпределеното, НЕОграниченoто и НЕОбозначеното на картите.

В него фенът приема ролята на основно настоящо лице в едно вълнуващо самостоятелно пътешестване в дебрите на вътрешния свят, в който се изострят всички сетива на една изцяло нова територия, отвоювана посредством интуицията и въображението от полето на безспорната потенциалност.

Спектакълът „ НЕОТОПИЯ “, протичащ се в постройката на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) изследва колкото тематиката за прочувствената архитектура, толкоз и за архитектурата на страстите. Как се основава спектакъл-сграда, чиито съществени градивни детайли са страстите? Може ли такава архитектура да диша и танцува? Кои са архитектите на този НЕОнавтски свят? Какви са правилата, заложени в неговото създаване и по какъв начин концепцията за НЕОтопията може да влияе на този развой? На тези и още въпроси се търсят отговори в процеса на
Всичко за Вашата сватба
основаване и показване на изследователския ни, неонавтски театър.

НЕОТОПИЯ не е бяло леке на картата, а начало на карта, която не може да бъде разчетена посредством знаците на познатата картография. Тя е КАРТА в КАРТАТА, чиято ориентировка може да се реализира само посредством ИНТУИЦИЯТА. В този смисъл НЕОтопията израства от познатото като го уголемява и разпростира до немислими измерения. НЕОТОПИЯТА е евентуално начало на цялостен нов свят.

Към момента прекарването “НЕОТОПИЯ ” се радва на забележителен интерес - билетите за първите четири представления бяха изцяло изчерпани още преди премиерните дати в края на февруари.

“Отново необикновено пътешестване към необятното, към Вселената, която се намира във всеки един от нас! Преплитане на мрачевина и светлина и превъзмогване на самоубийственото и илюзорно възприятие за сигурност, което води и предизвика всяко наше деяние. Благодаря на целия ви екип, че провокирате завръщането ни в сегашното и разчупването на матрицата, в която ненапълно сме принудени да живеем ” - споделя завърнал се от претърпяното в “НЕОТОПИЯ ” участник.

“Обичам да бъда воин от халюцинационен филм - нещо, което единствено вие можете да постигнете! Страхотно и трансформативно прекарване! Поздравления ” - е още един от десетките топли мнения
Всичко за Вашата сватба
за спектакъла.

КЪДЕ : Университет по архитектура, строителство и геодезия на бул. Христо Смирненски 1 – в централното предверие на новата постройка. Вижте карта.

БИЛЕТ : 80 лева – Early Birds до м. Март

100 лева – постоянна цена от април

През спектакъла се минава самостоятелно, като е належащо авансово опазване на час за влизане в лабиринта от.

Продъжителност: 90 мин.

!!! ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ: Ако желаете да подарите това неповторимо сетивно прекарване, можете да заявите ваучер посредством попълване на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg