TeamGroup обяви, че се готви да пусне на пазара RAM

...
TeamGroup обяви, че се готви да пусне на пазара RAM
Коментари Харесай

TeamGroup ще пусне на пазара през следващия месец модули RAM памет по стандарта JEDEC DDR5-6400

TeamGroup разгласи, че се готви да пусне на пазара RAM модули Elite DDR5 и Elite Plus DDR5, които дават отговор на спецификациите на JEDEC 6400 MT/s. С други думи, тези модули ще работят в режим DDR5-6400 по дифолт, без да се употребяват профили за овърклок.

Производителят твърди, че новите артикули се оферират със стандарт на паметта JEDEC с настройка 6400MT/s при 1,1 V CL52-52-52-103. Това са първите модули памет на TeamGroup, които дават отговор на този стандарт на JEDEC.

Напомняме, че TeamGroup беше една от първите компании, които показаха RAM модули, съвместими със спецификациите на JEDEC DDR5-4800 MT/s, даже преди настоящото 12-то потомство процесори Intel Core (Alder Lake) с тяхната поддръжка. Очаква се тази есен Intel да показа 14-тото потомство процесори Core, които са обновените Raptor Lake Refresh. Новите чипове в началото ще получат поддръжка на по-бърза оперативна памет. Ако за сегашните модели Raptor Lake е оповестена поддръжка на DDR5-5600, то новите чипове ще получат поддръжка на DDR5-6400.

Очевидно е, че доста геймъри по света ще извърнат внимание на още по-бързите комплекти RAM, които поддържат профили за овърклок XMP 3.0. От своя страна, съвместимите с JEDEC RAM модули ще привлекат вниманието на систематичните интегратори, както и на производителите на работни станции и офис компютри, основани на последните серии процесори на Intel.

Според TeamGroup, RAM модулите Elite DDR5-6400 и Elite Plus DDR5-6400 ще бъдат пуснати в продажба в Съединени американски щати и Тайван през идващия месец. Производителят не прецизира датите на наличността им в други райони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР