Теа не показа никаква следа от разкаяние за обидите на

...
Теа не показа никаква следа от разкаяние за обидите на
Коментари Харесай

Теа след изгонването от “Ергенът”: Не знам как да обиждам, затова споменах расата

Теа не сподели никаква диря от разкайване за обидите на етническа основа по отношение на Виктория, които доведоха с до изгонването ѝ от „ Ергенът ”. В изявление с Наум тя по-скоро се оправда, че тъй като не била конфликтна персона, не знаела по какъв начин да наскърбява.

„ Понеже се чудех какво гадно нещо да ѝ кажа, по тази причина загатнах нейната раса ”, оправда се Теа, която се изкара жертва в тази обстановка.



Тя няколко пъти повтори, че е сюрпризирана от решението за бъде изгонена от предаването, откакто Алек даже не е изслушал нейната версия за отвратителния скандал. Според нея това демонстрира, че той не е бил откровен в отношението си към нея.

В мненията си в обществените мрежи феновете се разделиха в отношението си към Теа. Мнозина считат, че тя е била занимателна и риалитито ще бъде по-скучно без нея. Други са безапелационни, че расистките обиди са неприемливи и изгонването е изцяло разумно.



Второто мнение обаче единствено по себе си провокира остра реакция. Зад Теа застават и хора, които явно по принцип са срещу политкоректността. Те поздравяват изгонената актриса и диджей за това, че “казала истината ”.

Противно на това, което видяха феновете, Теа съобщи, че е тя е била предизвикана и е чула доста обиди от Виктория. Каква тъкмо е обективната истина е мъчно да се разбере. В този сезон отпадналите участнички повече от всякога упрекват „ Ергенът ”, че скрива много от събитията в имението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР