Те знаят, че властта им е дадена наужким. Тя е

...
Те знаят, че властта им е дадена наужким. Тя е
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ПП-ДБ знаят, че властта им е дадена наужким, стават злобни, Радев играе Черният Петър

„ Те знаят, че властта им е дадена наужким. Тя е сякаш власт. Те ръководят, само че във всеки миг Бойко Борисов може да каже „ стоп “ и край – на следващия ден, след един час, след две минути. Не е същинска властта и те се нервират от това “. Това сподели социологът Андрей Райчев за коалиция ПП-ДБ пред bTV.


Според него има един абсурд – „ Политическа партия идват на власт с либералите. Те, обаче стават все по-злобни, споделят все по-резки неща “, заключи Райчев и даде образец с апелите за ново Държавна сигурност.

„ Властта е по формулата, че двама съперници, дори трима, се съюзиха. Това е фактическа коалиция сред Политическа партия и Демократична България от една страна и ГЕРБ и Движение за права и свободи от друга. Кой е опозицията – беше Иван Гешев, бързо го махнаха, и Радев просто е набутан в тази работа. Изобщо не мисля, че той готви своето слизане и оглавяване на партия “, разяснява социологът.

 

Президентът по-скоро дава отговор, в сравнение с води война с някого. Във властта следим, че трима съперници се съюзиха. Така действа все по-добре кабинетът. Кой е опозицията? Кой е неприятният? Костадинов е доста дребен. Президентът играе Черният Петър. Радев е набутан в ролята на съпротива, поради съюзяването на съперниците в лицето на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това съобщи социологът Андрей Райчев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Когато се карат Румен Радев и Кирил Петков това е спор сред един милион против половин милион души. 60% мислят това, което споделя Радев - 20% мислят това, което държавното управление приказва. Разцеплението е в българския народ. Има едно дълбочинно разединение в България, което се ускорява “, уточни той.

Андрей Райчев разяснява и спорът в Украйна. Андрей Райчев изясни, че по тематиката за украинският спор България изостава от действителността и е на равнището отпреди 6 месеца. След срещата на НАТО във Вилнюс и изказването на Байдън няма подобен въпрос, сподели още той.

„ Думите на Байдън, че „ Путин към този момент загуби войната, може да се поясняват като: “Аз завоювах войната “. Съединени американски щати е огромният победител. Страната си продава шистов газ, унищожиха границите-мостове в Европа, всички центробежни сили в Европа затихнаха, Русия е отслабена. Построен е защитителен фронт, не настъпателен. Образувана е границата. За страдание Украйна ще заплаща сметката. 80 на 100 ще стане член на НАТО. Съединени американски щати реализираха задачата си. Русия е в извънредно състояние, тя е в изолираност. По-нататъшният развой в Русия е да се разпадне или да бъде свален Путин. Войната върви към умирение. За нас най-лошото е да стане нещо в Черно море или НАТО да реши, че сме нелоялни съдружници. Ние издаваме подобаващите звуци “, разказа обстановката социологът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР