Те започват да се самоизяждат с лакомия. Досега нямаше чуваемост

...
Те започват да се самоизяждат с лакомия. Досега нямаше чуваемост
Коментари Харесай

Леш В Ефир Рано Сутрин! Бсп Кадър Размаза Герб: Жена Ви, Като Иде На Работа, На Шефа Си

Те стартират да се самоизяждат с алчност. Досега нямаше чуваемост и лимитът на толерантност в обществото доближи крайния лимит и нещата започнаха да се разясняват ", съобщи Мирчев. " Кметицата на Алфатар назначи щерка си на работа без конкурс, ГЕРБ не реагира. Последните години, по време на ръководството на ГЕРБ, назначенията в държавния церемониал 2/3 от тях стават без конкурс. Момичето приключва учебно заведение, още не си е взела дипломата и същия ден е назначена ", добави той. Ненков от своя страна съобщи:

" Най-щеше да ми е елементарно да приказвам за техните назначения. Смятам да не слизам на това равнище. Когато една партия завоюва изборите, нейно право е тя да си поправи екипите, с които да работи ". " Що се отнася до фамилията ми - няма от какво да се тормозя, то постоянно е било обществено. Майка ми и татко ми са почтени хора и са се издигнали в йерархията сами. Жена ми е извънредно квалифицирана и всеки може да го ревизира. Ако господинът ми потвърди, че не е по този начин, ще се извиня мигновено ", сподели той.

Мирчев го попита: " Жена ви, като иде на работа, на шефа си " шефе " ли му вика или " куме ". " За 3 месеца и половина Българска социалистическа партия нищо не съумяха да измислят против държавното управление и започнаха да наскърбяват хората по подобен метод. Гледам го през вчерашния ден Добрев, по този начин изглеждаше, все едно е приел всичко, което му причинихте ", сподели Ненков. Мирчев от своя страна съобщи: " Делян Добрев сподели, че Елена Йончева е наредила дребни истини една след друга. Ами окей - като подредите едни истини, те не стават неистина ". " Много ви е гняв, тъй като за нищо не можете да се хванете и нищо не може да извършите. Всичко това доста ви ядосва. Доходите стартират да се повишават в разнообразни сфери. Не можете да го преживеете. И на това ниско равнище вие се занимавате с непознатите фамилии ", съобщи депутатът от ГЕРБ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР