Те вечерят в най-добрите ресторанти, летят с частни самолети и

...
Те вечерят в най-добрите ресторанти, летят с частни самолети и
Коментари Харесай

Кои са любимите вериги за бързо хранене на известните?

Те вечерят в най-хубавите заведения за хранене, летят с частни самолети и имат защита.

Звездите от екрана, спорта и стилния подиум обаче имат и един табиет, който ни кара да ги харесваме.

След претрупан работен ден от време на време те също избират да хапнат в някоя верига за бързо хранене.

Предлагаме ви взор към звездите, забелязвани на опашката в американските вериги Taco Bell, McDonald's и KFC.

Криси Тейген: Taco Bell

Моделът и създател на готварска книга Криси Тейген постоянно разгласява фотоси на обичаната си храна в обществените медии и споделя гениалната концепция Taco Bell да доставя месо и питки тако, опаковани настрана, с цел да предотврати омекването им. Вдъхновената от Мексико верига получава тази противоположна връзка и през 2020 година пуска At-Home Taco Bar: комплект от питки, чипс, салата, месо и дип в обособени кутии.

Мерил Стрийп, Флорънс Пю, Грета Гъруиг и Тимъти Шаламе: Wendy's

След дълъг работен ден няма нищо по-добро от храната за у дома. Чувството не е по-различно за звездите, защото актьорският състав и режисьорът на „ Малки дами “, в това число Грета Гъруиг, Мерил Стрийп, Флорънс Пю и Тимъти Шаламе, бяха снимани, до момента в който хапват от пържените картофи на Wendy's.



Семейство Бекъм: McDonald's

Семейство Бекъм не се срамят да покажат, че не са прекомерно елегантни за лоен бургер. Дейвид се отби в McDonald's на път за музикалния фестивал в Гластънбъри, с цел да хапне Big Mac и два чийзбургера през 2017 година През 2018 година Круз качи фотография с три бургера Big Nac. През 2020 година те се бяха запасили със специфичен сос за Big Mac по време на локдауна.

Бил Гейтс: Dick's Drive-In

Въпреки че е милиардер, един от обичаните обеди на създателя на Microsoft към момента е бургер за у дома. Той е почитател на McDonald's, само че когато Бил Гейтс е в Сиатъл, той се насочва към Dick's Drive-In - локална верига, която съществува от 50-те години на предишния век. И чака на опашка като всички нас.



Джъстин Бийбър: Taco Bell

Той може да си разреши най-хубавите заведения за хранене, само че мултимилионерът поп звезда към момента жадува понякога за мексиканска кухня. Джъстин Бийбър беше забелязан да стопира до Taco Bell в Калифорния през 2018 година, поръча в ресторанта и се върна в своята супер първокласна кола.

Хейли Бийбър: Shake Shack

За брачната половинка на Бийбър обичаната бърза храна на всички времена е Shake Shack. Дотолкова, че даже може да го поръча два пъти за един ден. Любимото й нещо? ShackSauce. Когато е запитана по време на изявление за Vogue през 2019 година, в случай че може да позволи някоя тайнственост, коя би била тя, нейният отговор, че желае да знае какво има в този сос.

Кроуфорд-Гебер: IHOP

Когато фамилията на супермоделите Синди Крауфорд, Ранд Гербер и техните деца Кая Гербер и Пресли Гербер се събере, нищо не е по-хубаво от посещаване на известното място за палачинки IHOP. Там даже честваха Деня на бащата през 2019 година и си „ поръчаха всяка фотография в менюто “.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР