Те твърдят, че ще ускорят технически процеса на проверка. Администрацията

...
Те твърдят, че ще ускорят технически процеса на проверка. Администрацията
Коментари Харесай

TSA предизвиква опасения за поверителността на фона на плановете за инсталиране на системи за лицево разпознаване на 400 американски летища

Те настояват, че ще ускорят механически процеса на инспекция.

Администрацията по сигурността на превоза (TSA) провокира опасения по отношение на поверителността, откакто разкри скорошни проекти за внедряване на противоречива технология за различаване на лица в над 400 летища в Съединени американски щати.

„ TSA е в ранните стадии на внедряване на способността си за лицево различаване на контролно-пропускателните пунктове за сигурност на летищата “, сподели представител пред The ​​Post по отношение на амбициозната стратегия. Те обясниха, че авангардната технология служи както за възстановяване, по този начин и за ускорение на процеса на инспекция на пасажерите.

Наречени машини CAT-2, тези автоматизирани системи за идентификация реализират това посредством включване на технология за различаване на лица за правене на фотоси на пасажери в действително време.

След това те съпоставят тези биометрични данни с персоналната карта със фотография на листовката, с цел да потвърдят, че това е същинският човек.

Най-хубавото от всичко е, че тези CAT с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР