Те това е резултатът от Промяната, другарки и другари!Перифразираната поговорка

...
Те това е резултатът от Промяната, другарки и другари!Перифразираната поговорка
Коментари Харесай

Евродепутат: Тия върнаха в страната ни Рашковщината! Докато има шарлатани, ще има и шарани

Те това е резултатът от Промяната, другарки и приятели!

Перифразираната сентенция през днешния ден ще звучи по следния метод – Пременила се Промяната, погледнала се – отново е Подмяната!
А годината е 2023…когато светът мисли по кое време да изпрати човек на Марс, когато хората употребяват към този момент изкуствения разсъдък, ние към момента се борим с комунистическия разсъдък!

Рашков е лицето на Промяната, предстоящият и програмиран резултат от Програмираната Промяна, заложена от комунистическия разсъдък.

И към този момент е на ход идната разумна стъпка на този разсъдък – коалиция сред Политическа партия и Демократична България.

Какво по-логично от това, след толкоз години на преход, да се прегърнат, например един комунистически следовател като Бойко Рашков и един комунистически прокурор като Атанас Атанасов. Политически вид на тв предаването „ Като две капки вода “.

Това е резултатът, който не мога да простя на Промяната. Аз и свободомислещите хора от моето потомство си отдадохме младините, с цел да може България да бъде част от свободния свят, да бъде член на Европейски Съюз. За да може младите след нас да имат опцията да пътуват свободно по Европа и света, да работят и учат в европейски университети.

И те в действителност се възползваха, от дълго време пътуват по света и учат в университети отвън България. Но за признателност някои от тях, като тези „ шарлатани “ Кирил Петков и Асен Василев, се завърнаха в страната ни и ни натресоха, тези, против които ние се борихме за техните свободи!

Те върнаха Рашков и Рашковщината!

А годината е 2023…

Хората по света мислят по какъв начин да пътуват в бъдещето, а у нас комунистическият разсъдък върна хората от предишното в нашето настояще, с цел да коват нашето бъдеще!

Това е резултатът от Промяната на шарлатаните.

За страдание, до момента в който има шарлатани, ще има и шарани.

Предстои ново броене.

От фейсбук профила на евродепутата Асим Адемов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР