Те станаха едно от най-известните семейства в Америка – но

...
Те станаха едно от най-известните семейства в Америка – но
Коментари Харесай

„Горд съм, че съм част от най-родственото семейство на Америка – леля ми има златно сърце“

Те станаха едно от най-известните фамилии в Америка – само че в действителност не са доста хора познавайте ги на персонално равнище. Семейство Уитакър, което живее в село Од, на 75 благи от Чарлстън, има комплицирана история с инбридинга.

Някои членове на фамилията от Западна Вирджиния поддържат връзка посредством сумтене и лай, защото не могат да употребяват думи или жестомимичен език. Въпреки това, всички те могат да схванат всяка дума, казана им - с доста от по-младите генерации, които в този момент приключват учебно заведение до гимназиално равнище.

Говорейки с режисьора Марк Лайта, Брандън и Луис, внуците на Лари Уитакър, споделиха какво е било да растеш в фамилията - и опциите, които са пропуснали заради живота си в Од. Марк построява връзки със фамилията от юли 2020 година, когато пусна документален филм за тях в канала си в YouTube, Soft White Underbelly.

В неотдавнашен видеоклип той приказва с Брандън, на 21, за своя детството, както той разкри, че неговата вуйна Бети Уитакър го е отгледала от тримесечен до око...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР