Те ще получат виза дори и без предложение за работа.

...
Те ще получат виза дори и без предложение за работа.
Коментари Харесай

Честито. Правителството На Великобритания Въвежда Визи За Ес

Те ще получат виза даже и без предложение за работа. Според оферти режим няма да им се разреши да останат за непрекъснато във Англия, да получат достъп до държавна помощ, да докарат свои родственици на Острова, нито да влязат в страната за още една година след приключването на визата.

Новият режим ще влезе в действие незабавно, в случай че Англия напусне Европейски Съюз без договорка в края на март или в края на преходния интервал, в случай че съглашението с Европейски Съюз се одобри и се приложи.

Междувременно " Гардиън " написа, че английските министри се чака да се съветват още една година какъв да бъде прагът на минималната годишна заплата на квалифицираните служащи във Англия след Брекзит, откакто министър председателят Тереза Мей не съумя да получи утвърждението на кабинета. Мей предложи прагът да е 30 000 английски лири.

Източници от вътрешното министерство намекнаха, че ще има дълъг интервал на съвещания за прага. Финансовият министър Филип Хамънд е срещу предлагането на Мей.

Прагът е в центъра на новата система, която ще се ползва за имигранти от Европейски Съюз и други страни на равна база. На служащи ще се разрешава да влизат в страната, в случай че имат обезпечена работа със възнаграждение над прага. Няма да има таван за броя на идващите на Острова имигранти на година.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР