Те се запознават случайно, допадат си, а няколко срещи по-късно

...
Те се запознават случайно, допадат си, а няколко срещи по-късно
Коментари Харесай

Прогноза Президент: Росен Плевнелиев и Деси Банова са новата известна двойка

Те се срещат инцидентно, харесват си, а няколко срещи по-късно схващат, че сред тях прехвърча неоспорима химия.

Така стартира любовната история на президента в интервала 2012-2017 Росен Плевнелиев и на синоптичката от NOVA Десислава Банова.

Двойката към този момент е забелязвана няколко пъти от инцидентни минувачи - в магазина, на улицата, пред домовете, където живеят.

Според осведомени сега двойката се радва на спокойна и хармонична връзка.

53-годишният Росен Плевнелиев и 37-годишната Деси Банова сигурно осъзнават интереса, който взаимоотношенията им ще провокират отсега нататък в медийното пространство.

От своя брак с Юлияна, Плевнелиев има трима сина: Павел, Асен и починалият Филип, който напусна този свят през 2015 година.

Деси Банова пък има една щерка от връзката си с предприемача Ивайло Граховски - Йоанна.
 Аксесоар за заплащане Edna предлага Аксесоар за заплащане
Припомняме, че на 9 октомври президентът Плевнелиев афишира, че фамилната му връзка с Юлияна е към този момент минало. Първата дама нито един път не се появи на публична гала по време на президентския мандат на мъжа си. Още тогава издания се бяха засилили да оповестяват, че двамата от дълго време не живеят дружно, а жестоката фамилна покруса, която ги сполетя, още повече ги е отдалечила един от различен.

"Съзнателно пазех своя персонален живот от прекомерна гласност. Знаех, че българският народ чака от своя президент да работи непрекъснато и отдадено, а не да участва всекидневно в булевардните летописи. Истината е, че моят брак със брачната половинка ми Юлияна е минало. Живеем разграничени повече от година. Процедурата за бракоразвод по взаимно единодушие от дълго време е в ход, като документите са в съда. Оставаме положителни другари и отдадени родители, действаме и мислим напълно в полза на децата. Но пътищата ни се разделиха ", разяснява тогава той.

Деси от своя страна преди месец, в свое посещение в предаването "На кафе " заяви пред Гала, че от година към този момент няма взаимоотношения с бащата на щерка си и към сегашния миг има нов прелестен човек до себе си.
 h
Сега излиза наяве, че точно този прелестен човек за Деси е Росен Плевнелиев.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР