Те се славят като най-неопитни и непохватни, но това не

...
Те се славят като най-неопитни и непохватни, но това не
Коментари Харесай

3 зодии, от които не бива да очаквате блестящи постижения в интимната сфера

Те се славят като най-неопитни и непохватни, само че това не е проблем да ги обичате
Не може всички да сме еднообразно положителни във всичко. От друга страна, разликите може да не са чак толкоз огромни в уменията, изключително, когато се касае за секс. Астролозите въпреки всичко считат, че поради някои особености в характерите, представителите на няколко зодии са по-затворени или по-плахи в половите игри. Това рефлектира и на уменията им.

И по този начин, кои са тези „ по-неумели “ (условно) в секса зодии:


Рак
Те са извънредно нежни и чувствителни. За тях любовта е букет от усеща, деликатност и благи думи. Сексът е подложен на по-заден проект. Вярват, че в случай че двама души същински се обичат, по-важно е разбирателството посред им, шерването на време дружно и взаимното почитание. Следвайки логиката, сексът би трябвало да е не толкоз механично прекарване, а романтика в леглото. Да, само че сантименталният секс не е от най-разнообразните и пристрастеността в него отстъпва или най-малко се вписва в някакви рамки. Поведението на Раците в секса е по-скоро еднотипно, което ги лишава от тръпката да тестват нови неща. Поради това, те не се славят като най-хубавите в региона на секса. В случай, че сте по отношение на представител на тази зодия, не очаквайте от него или нея да промени фрапантно навиците си в леглото. Обичайте ги такива, каквито са, или – в случай че за вас това е по-важното – потърсете някого, който да дава отговор на визиите ви.


Везни
За да вършат секс на Везните им е витално належащо да са влюбени. При тях е необичайност инцидентно да влязат във връзка, а мимолетните срещи и то най-вече за секс са изцяло безсмислено занятие. Убедени са, че сексът е добър единствено, когато са забъркани и усеща. На всичко друго гледат като на загуба на време. Обикновено се получава по този начин, че до момента в който приятелите им натрупат с годините опит (повечето горчив), Везните са стоели леко настрана от креватните безредици. С дребното съществени връзки, които са имали, не могат да разчитат на огромен опит и умения в секса. А също така се тормозят от опитите, което в последна сметка ги подтиква да залагат на изпитаното и сигурното. Изобщо не си падат по порното, по тази причина смятайте за дребна победа, в случай че ги накарате дружно да гледате филми за възрастни. Е, може и да настоявате, само че това няма да им е по усета. Поради това, че Везните не се усещат сигурни в леглото, рядко се впускат в рисковани преживявания.


Водолей
Те са познати с изключителната си консервативност. Възпитавани са по този начин, че да странят от изкушенията в житейски проект. Това ненапълно е добра житейска тактика, тъй като им разрешава да се опазят от доста от неприятните и нездравословни привички. Но тактиката им визира и половите умения, тъй като и те попадат в зоните, предлагащи рискови преживявания. Водолеите са стеснителни, неведнъж даже и в разрастваща се връзка отсрочват допустимо най-дълго първия секс. Просто не се усещат сигурни в уменията си в леглото. Бъдете наясно, че Водолеите са може би едни от най-неопитните в секса. На тях им е необходим човек с повече опит в „ занаята “, само че подобен, който е подготвен да ги води по пътя на разкриването и да им демонстрира какво са пропуснали до този миг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР