Разговор на Ким Чен Ун и Путин: Какво ни казва оптиката?

...
Те се разхождаха рамо до рамо през блестящия космически център
Коментари Харесай

Те се разхождаха рамо до рамо през блестящия космически център - техните помощници зад тях вървяха в крачка.< /p>

Застанали над стартовата площадка, те гледаха в ямата, откъдето ракетите излитат в космоса.

И по време на банкет по-късно същия ден те пиха червено вино и вдигнаха тост за прегръдката на своите две държави парии. Далечният изток на Русия беше меко казано блестящ. И все още не е приключило със севернокорейския лидер, прекарал няколко дни в обиколка на корабостроителници, самолетни фабрики и други военни обекти, преди да се върне у дома.

Беше страхотно очакване в началото - с глобален медиен възторг, докато Ким се тръшкаше с часове в своя брониран влак над границата.

Той накара Запада да гадае близо 40 часа преди да стигне до космодрума Восточни - космическа база в отдалечен източен ъгъл на Русия. Дори тогава не беше ясно за какво точно ще се срещат двамата - с предупрежденията на Белия дом, че Северът може да продава оръжия на Русия, предизвикаха тревога миналата седмица.

Путин беше изпратил група за добре дошли, за да поздрави Ким, докато влакът му се търкаляше по релсите на космическата база. Стълбище с червен килим и балюстрада също беше издигнато във въздуха, чакайки влакът да спре и севернокорейският лидер да излезе.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР