Те се отказаха от кралските си роли преди повече от

...
Те се отказаха от кралските си роли преди повече от
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат наричани „сър“ и „госпожо“ по време на пътуване след реакцията на ребрандирането

Те се отхвърлиха от кралските си функции преди повече от четири години, само че към момента имат своите кралски трофеи, които са в огромна степен нов уеб страница.

Тъй като принц Хари и Меган Маркъл към момента са херцог и херцогиня на Съсекс, макар че към този момент не съставляват монархията, може да има комплициране по отношение на верния етикет за това по какъв начин да се обръщаме към тях. Въпреки това, новият изпълнителен шеф на Invictus Games Vancouver Whistler 2025 разкри по какъв начин му е казано по какъв начин да се обръща към Хари, създателя на Invictus, и брачната половинка му Меган, откакто неотдавна беше назначен на работа - и се оказа, че е много публично.

В изявление за локалния седмичен вестник в Уислър, Vernon Morning Star, господин Мур, който е работил в спортно лъчение, сподели, че има предпочитание да освежи протокола преди да се срещне с петия по ред за трона и неговия брачна половинка. И той сподели на обявата: „ Попитах по какъв начин би трябвало да се обръщам към тях, когато дойдат тук, и ми споделиха, че елементарният господин и госпожа са добре. “

Кога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР