Те се организират в рамките на инициативата Зрението е всичко!

...
Те се организират в рамките на инициативата Зрението е всичко!
Коментари Харесай

Безплатни очни прегледи за деца и възрастни ще се проведат във Видин

Те се провеждат в границите на самодейността „ Зрението е всичко! Прегледай се! “. Националната скринингова акция е на Българския лекарски съюз, Българското сдружение по офталмология и Байер България. Мобилният очен кабинет ще бъде в нашия град на 28 и 29 май (петък и събота), когато офталмолози ще съветват гратис деца и възрастни хора от 9.00 ч. до 16.00 ч.
Желаещите да се запишат за обзор и да получат повече информация, могат да го създадат на място в очния кабинет на I ет. в ДКЦ 1 (бившата поликлиника), на следните дати: 14.05, 17.05, 18.05 и 21.05 – от 9.30 ч. до 14.00 ч. или на тел.: 0887 944657.
 Как да се погрижите за здравето на очите си в 7 лесни стъпки Как да се погрижите за здравето на очите си в 7 лесни стъпки
Очите са една от най-важните елементи на лицето ни. Повечето от нас постоянно подценяват цената на очите и не се грижат за тях по верни...
Инициативата цели да спомогне за диагностиката на най-честите социалнозначими очни болести, да разпространява значителното значение на профилактичните прегледи и да осведоми обществото за значимата роля на грижата на очното здраве.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР