Те се колебаят за датата - 8 септември или 22

...
Те се колебаят за датата - 8 септември или 22
Коментари Харесай

Ще се лее кръв! Футболните фенове бесни заради избора на Гонзо, излизат на улицата

Те се двоумят за датата - 8 септември или 22 март

Футболните агитки са гневни поради избора на Георги Иванов-Гонзо, който през вчерашния ден бе определен за президент на БФС. Те приготвят величествен митинг в цялата страна. Групата " Промяна, а не замяна " във Facebook изрази позицията си, че това е подигравка с всички, взели участие в кървавия митинг след мача с Унгария: " Гавра с всички нас, които бяхме на “кървавия ” митинг!

" ‼️Подмяната е факт… НО, ВОЙНАТА за Промяната не стопира!
Нека НЕ допуснем мачът България-Северна Ирландия да стартира или да приключи!!!
... и в случай че не последва смяна, по-късно отново и отново, мач след мач, до момента в който не послушат гласа на фена! Защото футболът е за нас почитателите, не за 235 чичковци купени, застрашени, държащи ги с нещо и най-много, без грам морал! И несъмнено благодарение на десетките изхвърлени клубове, дали своят вот за опозицията!
Ако статуквото не падне, мач на националния тим вкъщи няма да стартира или приключи, до момента в който смяната не се случи, обещаваме!
Нека се съберем 20 000 души на 8-ми септември и да свалим Статуквото - един път вечно! 
Нека целият футболен свят разбере, че това не може да продължава и повече от 90% от почитателите не желаят това статукво повече да ръководи футбола ни!
⚠️Мерките са крайни, само че гневът и омразата, които генерираха тези нагли хора през днешния ден минаха всички граници!
Искаме смяна, а не замяна!
Вън статуквото от футбола ни!
18 години стигат!
Заедно можем! СПОДЕЛЯЙТЕ ПОСТА!
ps. в случай че имате други оферти за по-ранна дата и място на митинга, апелирам споделете и гласувайте тук:
ps.2 измежду нас администраторите има и левскар и той като Томислав Русев и като всеки различен мислещ левскар знае, че Гонзо бе добър футболист, само че също по този начин доста добре знаят, че е част от Статуквото и че това бе обикновен ход, с който да ни скарат. Не се поддавайте. ", пишат те в социалние мрежи и приканват всички за обединяване.

В групата е пусната и анкета, с която почитателите да дефинират на коя дата да се организира митингът. 75% от тях за в този момент желаят той да е по-рано от предстоящото, като са показали да е пред Народното събрание на 22 март. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР