Те се готвят за избори. Цялата им тактика е такава. Това

...
Те се готвят за избори. Цялата им тактика е такава.
Това
Коментари Харесай

Борисов: Готвят за избори, всичко е пушилка

Те се готвят за избори. Цялата им тактичност е такава.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с депутатите на групата на ГЕРБ-СДС доскоро.

Той направи коментар по всичките 16 точки на Политическа партия, по които предложили диалог.

Една част от точките са към този момент отпаднали – като тази за еврозоната, сподели Борисов.

По другите сме „ за “, само че стигаме до съдбовната точка 13 в проекта им. Там е посочено, че дефицитът би трябвало да е 3%. Няма по какъв начин да е 3%, в случай че сме приели всикчите 12 точки преди 13-ата.

Затова предлагам – дано специалисти седнат дружно и изчислят какво се желае. И ние желаеме не 20%, а 30% повдигане на пенсиите. Тогава обаче се отхвърляме от недостиг 3%, вършим го 6-9%, и раздаваме пари до май, сподели Борисов.

Естествено, че ще дойда на диалозите и естествено – ще бъдат снимани, предавани, пред публицисти, пред каквото желаят, добави той.

Борисов обаче е безапелационен, че всичко това е пушилка с рекламна цел и резултат – избори още зимата.

Той иронизира Галина Константинова от Демократична България, която към този момент е загрижена за сигурността на машинното гласоподаване.

Ами ние сме загрижени от 2 години, само че не смеем да приказваме, с цел да не ни обвинят. Сега виждам, че те били загрижени. Нали Божанов беше техен министър, би трябвало да им е дал кода до машините, тъй като ние подобен достъп нямаме и до ден сегашен, сподели Борисов.

Вместо това следим забавен логаритъм от твърди 3.7% дали своят вот с „ не поддържам никого “ тъкмо в градовете, където ГЕРБ е най-силен. И противоположното – съвсем нулев % „ за никого “ там, където сме слаби, разяснява Борисов и сподели таблица.

Може би са се уплашили, в случай че ние в този момент създадем парченце от това, което те са правили, дали ще влязат в идващия парламент, продължи с усмивка той.

Дайте им, но и на нас дайте кодовете, а ние ще продължим да се съмняваме и ще желаеме и бюлетина, и машинно гласоподаване, до момента в който подозренията ни в „ Мадуро “ отпаднат. По-интересно е за какво у тях чак в този момент се появиха – сподели Борисов.

Гледайте видео.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР