Нарушителите с ниско ниво избягват 16 милиона часа неплатен труд - струвайки £150 млн. на данъкоплатците

...
Те също установиха, че почти една трета от нарушителите, които
Коментари Харесай

Те също установиха, че почти една трета от нарушителите, които са получили обществени присъди, извършват повторно престъпление - включително 23 415 само през последната година.< /p>

Лейбъристката партия, която подчерта цифрите, каза, че цифрите показват, че жертвите на престъпления, включително шум, словесно насилие, заплашително поведение, вандализъм и престъпни щети, остават „безнаказани“ от правителството.

p>Той каза, че ще позволи на жертвите на антисоциално поведение да избират наказанията, наложени на нарушителите, ако сформира следващото правителство, използвайки общностни съвети и табла за изплащане на жертвите, за да наложат обществени присъди.

Лейбъристите осъждат протеста на Грийнпийс в дома на премиера - най-новата политика

Премахване на графити, ремонт на вандализъм, поддръжка на сгради, програми за опазване на околната среда, разчистване на пустеещи земи, декориране на читалища и ремонт на църкви са сред наказанията, които могат да бъдат наложени.

< p class="sdc-article-related-stories__link-text"> Лидерът на ШНП Уестминстър Стивън Флин е изправен пред парламентарно разследване заради трибуна с лейбъристи

Министърът на правосъдието в сянка на лейбъристите Стив Рийд каза, че статистиката показва, че консерваторите „не успяват наказвайте антисоциалните бандити".

"Нищо чудно, че общностите се чувстват разочаровани и безсилни, докато гледат как кварталите им се спускат надолу към престъпността", каза той.

"Лейбъристите са партията на закона и ред. Ще въведем табла за изплащане, за да позволим на общностите да решат как да се наказва антисоциалното поведение. Така ще предотвратим престъпността, ще накажем престъпниците и ще защитим общностите."

Като част от своя план за справяне с престъпността - която се очертава да бъде ключово бойно поле на следващите избори - лейбъристите обещаха да въведат гаранция за квартална полиция, която ще види 13 000 допълнителни квартални полицаи и полицейски служители за подкрепа на общността по улиците, както и увеличени патрули в центъра на града и гарантиран поименен служител и за всяка общност.

Прочетете повече:
Липсата на места в затворите може да накара 1500 престъпници да избягат от времето си, предупреждава Лейбъристите
Хиляди престъпници са напуснали затвора „незаконно“ през последното десетилетие, показват цифрите

Също така ще бъдат въведени известия за фиксирани наказания за почистване за самосвали и да създаде ново криминално престъпление, насочено към възрастни, които многократно участват в антисоциално поведение.

През март Риши Сунак очерта нови планове, според които хората, осъдени за антисоциално поведение, ще бъдат принудени да поправят щетите, които са нанесли причинени в рамките на два дни, след като им бъде казано наказанието.

Схемата ще бъде пусната пилотно в 10 области, преди да бъде въведена в Англия и Уелс следващата година.

Консервативната партия е потърсена за коментар .

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР