Те също така ще имат достъп до социални жилища и

...
Те също така ще имат достъп до социални жилища и
Коментари Харесай

Британските граждани, които бягат от Газа, ще получат социална подкрепа „без забавяне“

Те също по този начин ще имат достъп до обществени жилища и жилищна помощ, в случай че е належащо.

Правителството сподели, че също по този начин ще подсигурява, че парите са изплатени според схемата за обезщетение на жертвите на тероризъм в чужбина няма да се зачита при правене на правото на компенсации, свързани с приходите.

Политика: Последно: Депутатът е споделил да стои надалеч от Народното събрание, откакто е задържан по съмнение за обезчестяване

Съобщението идва в миг, когато Обединеното кралство усилва своята филантропична помощ за Газа, като Риши Сунак разгласи по-рано тази седмица, че държавното управление ще даде още £20 минути средства - в допълнение към съществуващите £10 милиона - като общият пакет тази година ще се £57 милиона.

Министърът по труда и пенсиите Мел Страйд сподели: „ Работихме бързо, с цел да подсигуряваме, че английските жители, идващи от Израел, окупираните палестински територии и Ливан, могат да получат поддръжката и сигурността, от които се нуждаят през избран интервал на неизразим ужас.

Израел-Хамас война: лимитираните набези на израелската войска демонстрират, че тя към момента е подготвена да продължи напред в Газа макар рисковете

„ Тъй като Обединеното кралство продължава да ускорява своя отговор на бързо изменящите се условия в района, наредбите, които влизат в действие през днешния ден, ще ускорят достъпа до компенсации, като подсигуряват, че отговарящите на изискванията имат достъп до помощта, от която се нуждаят. “

Правителството сподели, че когато идващите нямат налично неотложно настаняване, локалните управляващи могат да обезпечат незабавно настаняване за нощувка, преди да поддържат хората в по-сигурно настаняване.

Планът е „ да се освободят всички заложници “

Тези, които спазването на освобождението ще бъде подкрепено по-бързо, само че няма да повлияе на кого локалните жилищни управляващи би трябвало да дадат приоритет за обществени жилища, сподели държавното управление.

Най-малко 12 английски жители бяха убити при офанзивата на Хамас на 7 октомври, при което бяха убити 1400 израелци.

Още петима жители на Обединеното кралство са в неопределеност, сподели Даунинг стрийт тази седмица.

Премиерът сподели, че екипи на граничните сили на Обединеното кралство са ситуирани в Египет, с цел да „ бързо " оказват помощ на английските жители да избягат от Газа.

Г-н Сунак се причисли от Лейбъристката партия в апела за филантропична пауза, с цел да се разреши на помощта да доближи до палестинците и да се сътвори " по-безопасна среда " за жителите на Обединеното кралство да изоставен Газа.

Газа: „ Пауза “ за доставка на помощ?

През последните дни Израел позволи помощ в страната през пропускателния пункт Рафа сред Египет и Газа, откакто преди този момент ограничи главните доставки като вода, храна и гориво до региона, който е дом на 2,2 милиона цивилни.

Говорейки на събитие в централен Лондон за изкуствения разсъдък в четвъртък, господин Сунак сподели, че държавното управление признава, че би трябвало да има „ по-безопасна среда, която несъмнено постанова характерни паузи, които се разграничават от прекратяването на огъня ".

" Много се стремим да можем да ги изведем и да ги върнем вкъщи ", сподели той.

" Какво Мога да ви кажа, че сме подготвили авансово екипи на граничните сили за Египет.

„ Така че в случай че нашите жители могат да преминат през Граничен контролно-пропусквателен пункт Рафа, ние сме подготвени да ги приемем и върнем назад. < /p>

„ Това не е нещо, което можем да създадем незабавно, само че когато настъпи моментът, ще бъдем подготвени да го предприемем бързо. “

Събиране на трупове на магарешки колички

Прочетете повече:
Всички цивилни заложници могат да бъдат освободени от Газа за дни, в случай че боевете пресечен, споделят катарските договарящи
„ Мъчителни решения “ в Газа, защото горивото свършва

В същия ден вицепремиерът Оливър Доудън ръководи среща на COBRA, на която той разиска обстановката в Близкия изток и идващите стъпки в настояването за освобождение на заложниците, държани от Хамас.

Повече от 200 от доста разнообразни страни остават в плен в Газа.

Г-н Даудън сподели, че е „ с разрушено сърце “ от възходящите жертви в Газа – където ръководеното от Хамас министерство на опазването на здравето в Газа твърди, че 7000 души са били убити от въздушни удари – само че че Израел не може да „ отстрани “ Хамас „ без да има такива гражданско влияние ".

" Начинът да спрем по-нататъшните загуби на почтени цивилни животи е да премахнем терористичната опасност и да преминем към позиция, в която можем да възстановим стабилността и мира в този район, " сподели той пред Sky News.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР