Те са звездите, които имаме и това е положението. Мащабите

...
Те са звездите, които имаме и това е положението. Мащабите
Коментари Харесай

Луксът ги влече: Вижте едни от най-яките къщи на БГ звездите от 2022 г.

Те са звездите, които имаме и това е ситуацията. Мащабите на родния шоубизнес са мощно лимитирани, а смелите и истински актьори не са доста. Не това обаче е значимото тук, а домовете на едни от най-популярните българи. У нас рядко известните демонстрират домовете си, само че пък е забавно, когато го създадат. Ето няколко звезди, които отвориха вратите на домовете си през 2022 година

5 Жени Джаферович

Инфлуенсърката неотдавна показа в Instagram супер готин рийлс, в който демонстрира коледната конюнктура в дома ѝ, които се намира в центъра на София. За разлика от домовете на множеството столични бръмчалки, плеймейтки и компания, в дома на Джаферович царува същински домакински уют, а най-хубавото е, че апартаментът наподобява цялостен с живот и мемоари. Наскоро Мира също отвори вратите на дома си, който обаче е наподобява на първокласен хотел с 5 звезди.

4 Ариа

Фолк певицата също сподели жилището, в който живее с Георги Йомов. В дома им царува съвременен разкош, комбиниран с мрамор.  Красивият мрамор не може да не бъде видян, както и вграденото осветяване, а всичко това придава доста първокласно лъчение на жилището, в който евентуално фолкаджийката и футболната звезда живеят. По-интересното е, че на заден декор има две дребни икони, ситуирани на кухненския плот. Едната икона е Богородица, а другата наподобява на Св. Георги, на който Йомов се моли постоянно преди мач.

3 Златка Райкова

Преди няколко дни бъдещото семейство показа фрагменти от магията на коледния дух в дома им, а в този момент някогашният тенисист реши да покаже и малко повече от дизайна на техния общ дом, в който живеят от броени месеци, защото въпреки всичко до скоро Златка живееше с Благой Георгиев. 

Характерно за домовете на родните звезди е изчистеният дизайн. Това се вижда и при Карен и Златка, които са заложили на тъмни цветове в сивата и черната гама - персоналният почерк още веднъж липсва. Мраморни плотове, стъклени тавани и луксозна коледна декорация, която стои тъкмо до масата за хранене, с цел да вкарва още повече уют в цялостната атмосфера.

Виж още: За остарялото с обич: Дани от " Един за различен " с обичайни полезности и равносметка

2 Венелин Кондаков и Ина Гаярди

Инфлуенсърската двойка постоянно демонстрират разнообразни кътчета от първокласното си жилище, което наподобява повече на хотел. Домът им е съвременен, без доста и непотребни украшения, което припомня малко на имението на Ким Кардашиян. 

1 Мирослава от " Игри на волята "

Красива, възпитана, сполучлива и доста добра стопанка. Набедиха Мира от Игрите за милионерка, а къщата ѝ несъмнено потвърждава съществуването на положително финансово състояние. Ние сме влюбени в кухнята на Мира, само че разбрахме, че в жилището има частен фитнес, което изяснява съвършената форма на Мира.

Виж още: Зендая и Том Холанд ще се женят? Ето каква е истината 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР