Те са водени от страха, че дори откъси от текстовете

...
Те са водени от страха, че дори откъси от текстовете
Коментари Харесай

Защо елитарни организации са унищожили древните знания от „прокълнатите книги”?

Те са водени от страха, че даже фрагменти от текстовете могат да шокират актуалните учени


Египетската „ Книга на Тот “ е съхранявана от жреците и е оставена от бога с глава на ибис, който основава писмеността и съхранява знанията на небесните владетели върху златни пластини. Някога тя е преписана от атлантите, след което ръкописът се появява на папируси, а аналогът му безследно изчезва. Копията са унищожени от чиновниците на храмовете и от Инквизицията. Но даже оживелите по знамение фрагменти разказват тайните на властта над разнообразни светове, след което учат на възкресение мъртвите и на влияние върху индивида от разстояние. Там огромно внимание се отделя на техниката на притежаване на тялото, която разрешава на несъвършени да се трансфорат в същински създатели, а благодарение на огледала да се видят вътрешните грехове и да се почисти съзнанието. Днес няколко страници от артефакта се съхраняват в библиотеката в Александрия.

Трудът на абат Тритемий е отдаден на окултните науки, а самият той отбелязва, че изучавайки „ Стеганография ”, човек може да съобщи волята си на всекиго – даже на затворен в тюрма. Той прави голям брой открития в областта на телепатията и хипнозата. Средновековните специалисти са толкоз изплашени от наличието на книгата, че го принуждават в никакъв случай да не я разгласява. Ръкописът е изгорял през 1616 година, а късият текст се намира в Берлинския музей.

Британският академик Джон Ди, който открива Гринуичкия меридиан, става очевидец на появяването на създание, обгърнато в светлина. То му оставя черно огледало, като акцентира, че с негова помощ човек може да види паралелни светове и да поддържа връзка с духове. Ди записва беседите си с извънземните представители, само че част от трудовете му са откраднати. За благополучие, са непокътнати задоволително ръкописи на енохийски език, кьдето математическите формулировки изпреварват равнището на епохата, в която са основани.

Гостите от други светове описват, че нашата планета не е изцяло кръгла, защото е основана от сфери, намиращи се в друго измерение. Между тях има точки, позволяващи да се влезе в други светове, а най-големият проход се намира в Гренландия. Затова британецът неведнъж моли кралицата да завоюва острова, с цел да получи достъп до тази загадка. Предметът и до момента се пази в Лондонския музей, само че не работи,. А до него са записите на разговорите с незримите посланици.

Александрийската библиотека е учредена от атинския държател Деметрий Фалерски, написал доста научни писания, измежду които са и първите описания на НЛО. В нея са събрани към 700 000 скъпи книги, в които се пазят всички секрети на Мирозданието.

Вавилонският астроном Берое споделя за контакти с пришълци, сходни на риби, които предават знанията си на земляните. Жрецът Манетон разкрива тайните на своите събратя, а финикиецът Мокус създава теорията на атома. Там има сведения за изработката на скъпоценни метали, търсени след това от алхимиците. Но след пожара част от наследството на Александрийската библиотека евентуално се е озовдро в ръцете на скрито държавно управление.

Станислав де Гуайта основава ръкописи, отдадени на проблемите на черната магия. Но потомците му ги унищожават през 1897 година поради опасност от гибел. Мусолини в края на войната заповядва да бъдат изгорени 80 000 труда на научното общество на Неапол, измежду които и работи на Леонардо да Винчи. Учените към момента не могат да преведат Манускрипта на Войнич, който пази своите секрети. А каменната книга с писмени знаци край Беломорск съдържа сведения за същинското начало на Вселената.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР