Те са вдъхновение, те са блян, те са щастие в

...
Те са вдъхновение, те са блян, те са щастие в
Коментари Харесай

Кои са обувките, с които ще завладееш есента?

Те са ентусиазъм, те са идеал, те са благополучие в очите за всяка жена. И като множеството дами, ние също, признаваме си, считаме обувките за един от най-важните детайли в целия си дрешник и несъмнено има за какво. Независимо дали приказваме за чифт маратонки, секси високи токчета, или стилни мокасини, верните обувки могат в действителност да оправят настроения. И всяка от нас знае това! Самата Коко Шанел в миналото е споделила " Една жена с хубави обувки в никакъв случай не е грозна " и е била извънредно права.

Божествените и топли цветове на есента се трансформират в приятност за душата и очите с всеки минал ден. И ето, че пристигна време за най-хубавата част от този сезон: обувките! Не ни разбирай неправилно, наслаждавахме се на всеки момент от обичаното лято и носенето на сандали, само че има нещо изключително вълнуващо в избора и извършването на покупки на есенни обувки. Може би всички цветове и материи, може би обещанието за връщането към обичаните ни ботуши или просто във опцията да се пъхнем в нещо комфортно и шикозно, до момента в който на открито температурите се намаляват. Така, без значение дали препускаш през живота на токчета, или пък предпочиташ да съчетаваш тоалетите си с типичен модел, ние постоянно сме отсреща, с цел да ти помогнем да намериш мечтания чифт неустоими, комфортни и стилни есенни обувки.

Нов сезон, нова сбирка, нови обувки за теб от Deichmann Есен/ Зима 2022
А какво по-прекрасно от това да се сдобиеш с чифт съвременни обувки, които по никакъв метод не натежават в бюджета ти. Настоящият сезон в  обещава голямо стилово многообразие и налични цени, с цел да може всяка дама да открие тъкмо това, от което има потребност. От типичен и изчистени модели за офиса, през фешън чънки сникъри, с които няма по какъв начин да останеш незабелязана измежду тълпата или спортни модели за готина разходка с другари, та чак до композиция от разнообразни материи и резултати, с привличаща погледите солидна подметка или даже пъстър акцент и мощно забележими елементи - в  ще откриеш доста ентусиазъм с фешън, комфортни и на примамлива цена нови попадения за сезона.

И с цел да ти помогнем да си представиш какъв брой готино наподобяват всички обувки и този сезон с приятелите ни от Deichmann сме ти подготвили дребна изненада, която сме уверени, че ще те зарадва доста. 

В интервала от 10 - 24.10.2022 година 3 дами ще имат опцията да си завоюват ваучер на стойност 50 лева за извършване на покупки от магазини. Единственото, което се изисква от теб, с цел да бъдеш измежду късметлийките, е да предизвикаш усета си за жанр през пъстрата есен. Целта е да избереш най-подходящите съгласно теб обувки за всеки препоръчан от нас аутфит, като неверен отговор няма, а всичко е съгласно твоето виждане и персонални желания.

Пожелаваме ти триумф и не забравяй, че Deichmann споделя любовта ти към обувките и постоянно е отсреща с прелестни оферти на налични цени!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР