Те са упорити и всеотдайни. Кръгът им на общуване е

...
Те са упорити и всеотдайни. Кръгът им на общуване е
Коментари Харесай

9 причини защо в живота на всеки трябва да има жена-Риби

Те са упорити и всеотдайни. Кръгът им на другарство е много стеснен, само че Рибите се посвещават напълно на хората, които решат да позволен в него.

1. Те са отлични другари

Жените Риби са правилни и предани. Техният обществен кръг е много стеснен, само че се посвещават напълно на хората, които решат да позволен в него. Това са хората, на които ще се обадите в миг на потребност, те ще ви кажат какво да вършиме по-нататък и ще ви оказват помощ да се почувствате по-добре, когато приключите диалога с тях.

2. Те са извънредно състрадателни и имат високо равнище на прочувствена просветеност

Рибите в никакъв случай няма да стартират непотребни драми и спорове. Те ще се опитат да схванат вашата позиция и да изберат метод на връзка, който да се преценява с ползите и на двете страни. Това е повода, поради която в никакъв случай не сте чували истории за нечия луда някогашна другарка Риби.

3. Няма да се състезават с вас.

Не е належащо тя да бъде душата на компанията или звездата във връзката. Тя няма да се състезава с вас кой наподобява по-добре или кой заслужава хвалба за нещо. Рибите ненавиждат прочувствени подиуми и спорове, в които хората би трябвало да страдат.

4. Те са прочувствени в положителния смисъл

Рибите в никакъв случай няма да подценен възприятията ви или да създадат саркастичнизабележки, целящи да ви унижат. Дори когато са ядосани, те постоянно мислят за това по какъв начин се чувствате и желаят единствено най-хубавото.

5. Те са креативен натури

Рибите са надарени с дълбока и креативна душа. Мнозина са художници, поети или писатели. Каквото и да вършат, те го вършат пъклен добре и вие ставате част от техните шедьоври.

6. Щедри са на обич

Рибите обичат любовта. Обичат да се усещат обичани и обичат себе си. На други зодии им е мъчно да бъдат уязвими, като се влюбят в някого или ненавиждат сантименталността като цяло. Рибите постоянно ще бъдат открити и почтени с вас за това кои са те в реалност. Те жадуват за връзка, учредена на обич, другояче въобще нямат потребност от връзка.

7. Имат невероятна вътрешен глас

Рибите имат мощно развита вътрешен глас. Когато се срещнат с един човек, те незабавно усещат дали е добър и дали си коства да отделят времето си за него. Няма да навреди да имате такива хора на разположение, в случай че имате потребност от помощ при справедлива оценка на вашите сантиментални или професионални връзки.

8. Отлични любовници са

Трудно е да се откри душевна и чувствена Риба, която би била неприятна в леглото. Те интуитивно плануват потребностите на колегата и не се двоумят да приказват за своите.

9. Безкористни са 

Изразът „ да направиш всичко за някого “ несъмнено е въодушевен от Рибите. Наистина, в името на щастието и триумфа на тези, които са в техния „ кръг на доверие “, те са подготвени на всичко.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР